Image Map

19 juni 2014

Chanel - 583 Taboo

Idag är det vad som kallas för Lövmarknad i staden där jag bor. En oftast väldigt viktig aktivitet för de infödda och fullständigt oförståelig för de inflyttade. Denna gigantiska endagsmarknad delar staden i två, den saken är klar. Själv älskar jag den, det är inte sommar förrän Lövmarknaden är besökt. 


Som lack att bjuda på för dagen blir det 583 Taboo från Chanel. Ett hypat och eftertraktat lack när det kom och jag skulle tro att det till viss mån lever kvar fortfarande.


Två lager som är lätta att lacka med. Fin formula som flyter ut bra. Basen är rödlila, dov och djup. Skimret i är både blått och lila.     Snyggt lack men kanske aningen vackrare i flaskan än på nageln. Upplever det dovare och mer mystisk i flaskan. Eller så beror det på den välkända höga förväntningen igen. Blir gärna så med lack som varit omtalade och höjd till skyarna. Inköpsställe: Present från sambon
Kollektion: Spring 2013

/Lela

6 kommentarer:

 1. Jag tycker det är fint :) Men det är så lätt att man blir besviken när förväntningarna är så höga :) Jag själv hade förväntat mig mer av det

  SvaraRadera
 2. Ett helt underbart lack som jag inte för en sekund ångrar att jag köpt. Däremot har jag sett att Kiko kommit ut med något som verkar mycket nära en dupe nu.

  SvaraRadera
 3. Grymt snyggt, men passar inte min hudton alls så jag beundrar den på andra ;)

  SvaraRadera
 4. Det är så otroligt vackert och så läckert med dina långa naglar :)

  SvaraRadera
 5. Jag älskar Taboo, och allt jag sett av det. Har dock inte vågat testa min egen flaska än... Men skimret är ju fantastisk, och det klär dig verkligen!

  SvaraRadera
 6. Definitivt tjusigt, men inte så snyggt som i flaskan tyvärr...

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)