Image Map

29 juni 2014

NailArt Sunday

Nu är det inte långt kvar till semestern. En full arbetsvecka har jag kvar, förvisso väldigt mycket arbete som ska hinnas med under den veckan men ändock bara en vecka. 

Trots att jag bor alldeles vid havet så är jag ingen båtmänniska. Ingen förkärlek för havet, inget tvång eller måste att för att vara nära havet. Men kanske att det är så att man inte saknar kon förrän båset är tomt?


Min hemstad. Bilden är lånad >härifrån<
  Men det är inget som hindrar från att skapa maritima naglar. Eller iallafall maritimt inspirerade med ränder och styrrattar (både jag och sambon söker här ett annat ord än styrratt men kommer inte på det, kan ni hjälpa oss?)Utförandet är inte exemplariskt men manikyren blev både somrig och glad så jag var nöjd. På sätt och vis kanske denna hade passat bättre in förra veckan då temat var sommar men den gör sig lika bra nu som då. 

Såg förra veckan att det har kommit en del nya ansikten till NailArt Sunday vilket är jättekul. Kul att se att det verkar fungerar hur bra som helst att via inlinkz länka till ett Instagramkonto eller liknande. 
Vill bara inte att ni som länkar till Instagram och liknande blir besvikna när jag inte lämnar en kommentar på era bidrag. Jag försöker att titta och lämna kommentar på alla NailArt Sunday-bidrag men eftersom jag inte är medlem i något annat än Facebook (varken med bloggen eller som privatperson) så kan jag inte lämna kommentarer på andra sociala medier än bloggar. 
Men ni är varmt välkomna att delta från andra sociala medier, alltid kul med nya ansikten och naglar. 

/Lela


20 kommentarer:

 1. Jättesöta och härliga naglar! =) Själv älskar jag havet, men mer i form av att bada i och sitta och titta på eller promenera i kasst väder längs strandkanten och se vattnet skifta i färg och form...

  Älskar skärgården här utanför min stad, blir alltid så glad av att komma ut en sväng sommartid och då ska det helst vara medelst en lång härlig båttur... Ska försöka fixa lite nytt idag och ork och tid räcker till, till att börja med lägger jag in något ur arkivet (som inte är så gammalt men inte bärs just idag!

  Jag jobbar tre veckor till och jag vet att tre veckor går fort men just nu känns det ända ned i märgen hur trött och sliten jag är. Efter onsdag-torsdag så börjar det bli lite lättare med tempot (har ett halvårsbokslut att landsätta i veckan...) så förhoppningsvis ska jag inte behöva börja semestern som en uppskruvad docka...

  Ha ne skön kommande vecka! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där med att vara ekonom verkar inte vara kul alls, alla stora högtider sammanfaller med olika typer av bokslut. Slitsamt yrke ni har valt;)

   Radera
 2. Har aldrig varit i Karlskrona, men det ser fentastiskt ur. Jag är också uppväxt vid havet, och har till skillnad från dig verkligen blivit fäst! Älskar havet och allt därtill :) Din manikyr är underbar, det rosa glittret var verkligen pricken över i.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är väldigt vacker min hemstad det säger jag inget om och jag gillar närhet till havet men jag utnyttjar den aldrig och tar den förmodligen en hel del förgivet. Men känner däremot inte att havet är ett måste för mig, tror jag;)

   Radera
 3. Härliga naglar! Jag hoppas kunna få upp ett bidrag senare idag.

  Jag bor ju faktiskt inte så värst långt ifrån Karlskrona och ändå är vi sällan där. Synd för det är vackert neråt dina trakter och det finns väldigt god glass :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, ja vår glass är vi kända för på sommaren. Kanske inte så mycket glassen i sig som den galna storleken;) Sambon låter hälsa att nyheten för i år, dammsugare, var helt okej om det vankas glassiären-glass snart;)

   Radera
 4. Det är fint i Karlskrona och som Helena sa är glassen god :) gillar din marina manikyr, vad är det för glitter du använt? Jag är med idag med en ljus tjejig historia.

  SvaraRadera
  Svar
  1. God och god, stor är den iaf;)
   Glittret är märket Face It och kommer från en av sambons resor till Sydkorea. Kanske att det finns på eBay?

   Radera
 5. Vilka tjusiga maritima naglar! Gillar!
  Själv visar jag årets midsommarmanikyr :)

  SvaraRadera
 6. Heter det inte roder? Kanske? Fint hur som helst och jag ÄLSKAR havet, men inte båtar för jag blir så lätt sjösjuk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är ni två som sagt roder så vi bestämmer från och med nu att det heter roder. Så slipper jag fundera mer på det;)

   Radera
 7. Otroligt läckert! Så skönt att bara jobba en vecka till, jag jobbar fem...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en sen semester... Men förhoppningsvis har det bättre vädret letat sig hit innan det är din tur. För just nu kan det inte vara någon höjdare att ha semester.

   Radera
 8. Jag är faktiskt också med idag, fast det var länge sen. Dock endast med Instagram.
  Väldigt fina naglar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar ju fungera hur bra som helst att vara med via Instagram nu så bara kör på:)

   Radera
 9. Åh vilken härlig manikyr! Härliga färger och fina mönster ihop. Är uppvuxen långt ifrån havet, men gillar det inte mindre för det. :) Är med idag med en lite mer diskret nail art.

  SvaraRadera
 10. Allting passade ihop i din manikyr, så fint! Det blå lacket, vilket är det? <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blåa lacket heter CastleDew och kommer från en av sambons resor till Sydkorea. Kanske du kan hitta den på eBay, aldrig sett märket i Sverige.

   Radera
 11. Jättesnyggt och väldgt somrigt! Jag bor ju vid havet nu för tiden men jag är mer en skogssjömänniska även om havet är vackert och storslaget och underbart på sitt säått.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)