Image Map

27 juli 2014

NailArt Sunday

Ska inte klaga på värmen, det är underbart med riktig sommar MEN det är galet varmt. 
Till och med nu när den extrema värmen lagt sig så är det fortfarande väldigt varmt. Vi bor i ett mörkt tegelhus med platt svart tak, behöver jag säga mer än att huset alstrar all värme som finns? Vi har mellan 25-30 grader inomhus, konstant. Att måla naglarna är inte en högprioriterad syssla i denna värmen.

Därför plockade jag fram arkivet, igen. Denna gång hittade jag en stämplingsmanikyr som är gjord i början på förra sommaren så den har legat och skvalpat ett tag.   
Ett ljusblått krämlack från Sensinity med stämplade vita bladrankor. Stämplingsplattan har jag använt fler gånger efter det, bland annat till denna bröllopsmanikyren. Gillar mönstret och att motivet är så lätt att jobba med. Plattan kommer från MASH och jag har för mig att plattan har nummer 50. 

/Lela


13 kommentarer:

 1. Jag gillar också det där mönstret! Och även i trähus med vita knutar blir det grymt varmt kan jag lova. Man ska ju inte klaga, men...

  SvaraRadera
 2. Men sååå fräscht och vackert. :-)

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt! Mina arkivfynd brukar sällan se så snygga ut ;)

  SvaraRadera
 4. Asså jag kommer inte in ...försöker senare igen då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Behövde bara gnälla lite så funkade det;)

   Radera
 5. Åh vad snyggt! Så fint mönster och så fina färger ihop!

  Joo, man får klaga på värmen när det blir för mycket. Bor i lägenhet men huset är byggt i tegel så vi har haft ca 30 grader här inne de här senaste dagarna. Jag vill krypa ur skinnet och känner som jag inte får någon luft. =( Så när regnet kom idag njöt jag. Men nu är det nästan lika varmt och dessutom äckligt fuktigt här inne igen. Har ingen balkong heller...

  Men manikyr har jag! :)

  SvaraRadera
 6. Ibland är det bra att ha lite i arkivet:) Jättefin manikyr, blomrankorna ser väldigt trevliga ut. Och ja jag håller med om värmen, det är ju underbart på sätt och vis men det börjar bli lite jobbigt. Jag har en vecka kvar till semestern och att jobba i detta har varit ganska tufft.

  SvaraRadera
 7. Vad tjusigt! Jag älskar blått och vitt! Själv gör jag plié idag :)

  SvaraRadera
 8. Hos mej kom ingen svalka, ingen åska eller minsta droppe regn. Men bor ju i hus med fönster överallt, så alla är öppna för att ge skönt drag.(bankar flugor och getingar ist)
  Fin blå med fina rankor på, du är duktig på stämpling också.

  SvaraRadera
 9. Väldigt fin manikyr! Vi har turen att bo i en lägenhet som får väldigt lite direkt sol men ganska mycket ljus ändå, så här är det drägligt. Katla gillar värmen, i alla fall!
  Jag har varit bortrest och har väl också tagit lite småsemester från bloggandet, men jag kommer tillbaka!

  SvaraRadera
 10. Temat till söndag vore fint om vi ska ha nåt ;) Har alltid ont om tid som vanligt :)

  SvaraRadera
 11. Åååååååååååååååååh, supersnyggt! Tänk om man ändå kunde stämpla...

  SvaraRadera
 12. Snyggt!
  Värmen har verkligen varit helt olidlig, har haft ca 30 grader i min lgh med hopplöst när man ska sova. I dag har det tack o lov varit svalare så man fått lite luft

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)