Image Map

3 aug. 2014

NailArt Sunday - Trafikskyltar

I vanlig ordning så påminde Little Miss Nailpolish mig i måndags att jag glömt utannonsera tema för veckan. (Tack för det förresten, jag kan behöva lite hjälp med minnet ibland) Just när jag fick mailet med kommentaren så satt vi bilen hela familjen på väg för en dag på stranden. Slängde ur mig en fråga om vad jag skulle ha som tema till sambon som var den som körde. -Trafikskyltar, svarade han blixtsnabbt så det fick det bli.   

Valde att använda en korrekt skyltmall men med ett eget motiv i. Varning för nagellack, den mest passande trafikskylten jag kunde komma på. Vägen är lackad med Concrete Catwalk, mittstrecken med lite hjälp av stripingtejp och ett vitt nailartlack. Varningsskylten med nyinköpta Stoked to be Soaked, röd akrylfärg och svart nailartpenna. 

Ångesten denna söndag är tydlig, imorgon börjar allvaret igen. Sambon och sonen ska vara lediga en hel vecka till vilket gör det hela ännu tyngre. Men men, det är livet förmodar jag. 

Men först är det kalas för vår nyblivna fyraåring. Själva födelsedagen firades på Liseberg, gladare unge gick nog inte att finna den dagen. /Lela


16 kommentarer:

 1. Men inte ska man väl behöva varna för nagellack - eller? :) Roligt tema men jag fick göra om min konst innan jag var hyfsat nöjd.

  Vad mysigt med 4-årskalas på Liseberg, fint foto!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske är på sin plats med en varningsskylt ibland, folk är inte alltid beredda på det stora antalet flaskor som gömmer sig i mitt hem. När jag tänker efter så hade det nog varit på sin plats med en sådan skylt på ytterdörren;)

   Radera
 2. Haha, snygg tolkning! Ser ut som ni hade ett härlig födelsedagsfirande också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vi hade en underbart födelesdagsfirande:)

   Radera
 3. Tack för tipset om födelsedag på Liseberg, men min dotter fyller år på vintern, men dom har väl julöppet eller nåt va? Perfekta naglar (som vanligt ;) ) men trixigt tema denna gång. ska se om man kommer på nåt, annars får det vara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha nej födelsedag på Liseberg kanske inte är för alla;) Jodå de har julöppet också, med julmarknad. Hade nog varit lite för kallt att åka karusell i december.
   Vissa teman är mer trixiga än andra och det som är lätt för en är trixigt för en annan. Det är det som är tjusning:)

   Radera
 4. Gillar att du skapat egen skylt! Och vägen dessutom! Tummen upp! Du får ursäkta om jag verkar nitiskt med mitt tjatande, men jag har så mycket i mitt liv just nu att jag måste planera varenda minut om jag ska hinna vara med på söndagarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är ursäktad! Det är en himla tur att jag har dig eftersom jag verkar glömma det där med teman i parti och minut. Så utan dig hade det kanske inte blivit fler temasöndagar;)

   Radera
 5. Vilken härlig nail art!! Kul tolkning! Härlig bild på er familj och jag kan tänka mig att han var lycklig att få fira sin födelsedag på Liseberg! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack.
   Han var lyrisk från det att Liseberg öppnade tills dess att de stängde:)

   Radera
 6. Idag är jag med (som jag längtat!) och har gjort en egen tolkning som passade mina behov. ;) Smart med "varning för nagellack" ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tolkning efter egna behov är helt okej för mig:)

   Radera
 7. Haha, klockrent!!
  Jag kan tyvärr inte vara med idag...

  SvaraRadera
 8. Tycker ni ser rätt glada ut allihopa! Kul nail art också, jag fick total idétorka på detta temat så var inte tal om att vara med idag tyvärr. :)

  SvaraRadera
 9. Älskar din "trafikskylt" :)

  Jag var också med i söndags, men hann aldrig lägga in länken här. Är på lägenhetsjakt och det är lite körigt.

  SvaraRadera
 10. Haha vilken cool skylt ;) Kan tänka mej att det var en lycklig 4a åring på Liseberg :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)