Image Map

24 aug. 2014

NailArt Sunday

Jisses vilken vecka... Den ville liksom aldrig ta slut samtidigt som den verkade gå hur fort som helst. Normalt jobbar jag deltid men har denna veckan på grund av hektiskt schema på jobbet gått upp på heltid. Uppe på det så blev det visst lite övertid... 
Samtidigt som jag går på ganska strikt diet med lågt kaloriintag OCH började rida igen efter 17-18 års uppehåll. Jisses vilken träningsvärk jag har haft men jäklar vad kul det va! Längtar som tusen till imorgon kväll när det är dags igen. (Inga stilpoäng i videon men jag tog mig runt och satt kvar i sadeln, det var mitt mål)Nu till det som alltid vankas på söndagar, nailart. Detta är en äldre version av nailart som legat och mognat ett tag i arkivet. Varför vet jag inte riktigt för jag var nöjd när jag gjorde den och tycker fortfarande att den är snygg. Det som jag däremot inte minns är vilka lack det är. En kvalificerad gissning är China Glaze - Charmed I'm sure och A-England - Ascalon men jag vågar inte svära på det. 
Hoppas att ni har en bra söndag där ute i vårt avlånga land och har massor av härliga nailarts att bjuda på. 

/Lela25 kommentarer:

 1. Låter som en tuff vecka! Hoppas det blir mindre att göra på jobbet snart. Då jag själv inte rider tycker jag absolut du både få stilpoäng för den där vändan, såg superproffsigt ut!
  Gillar din enkla manikyr också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi jobbar i projekt så det går upp och ner, just nu går det väldigt mycket upp bara;) Men det lugnar snart ner sig igen så jag ser ljuset i tunneln.
   Ha ha, tack så mycket:) Önskar jag kunde dela med mig av hur jag kände mig under det där varvet, då hade du inte tyckt det såg så proffsigt ut längre;)

   Radera
 2. Oj vilken vecka det verkar varit för dig! Men va kul att du tagit upp ridningen! Jag är också hästtjej, men jag har uppehåll nu med graviditet och sånt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den var lite tuff men det finns alltid de som har det värre så det är dumt att klaga egentligen.
   hrmmm, jag kan inte skylla på någon graviditet. Snarare tonårshormoner isf;)

   Radera
 3. Åh va kul o börja rida igen!!! hm borde åka ut till syrrans häst och få en dos #fdhästtjej
  Gillar verkligen din manikyr, stilig med klass!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lyllos som har möjlighet till hästdos på så nära håll:)

   Radera
 4. Hästar ska man klappa på, men inte sitta på - tycker jag. Lite skrajset sådär.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, jag tycker absolut att de är till för att sitta på. Och klappa på, de är gosiga att klappa på;)

   Radera
 5. Kul att börja rida! Lite svårt när man som jag bor i sta'n och varken har bil eller körkort... Men någon dag kanske... :) Väldigt fin manikyr tycker jag, lila är alltid snyggt! Är med idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det beror säkert lite på var man bor. Där jag bor finns det en ridskola inom avstånd för stadsbussarna. Men som sagt det är nog väldigt olika.

   Radera
 6. Läckra nails! Låters som en härlig vecka ändå tycker jag ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så härlig att jag kommer köra en repris i veckan som kommer;)

   Radera
 7. Oh, låter verkligen som en kämpig vecka, men kul också, iaf med ridningen. Har full förståelse för att du måste känna dig mör, jag hade monsterverk när jag ridit i våras med en kompis och då hade jag bara haft ett års uppehåll.

  Sjukt snygg design det här, så skulle jag med vilja ha. Är det gjort med stripingtejp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gånga det med 16 då så vet du hur jag kände mig;)

   Radera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 9. Inte bra att liksom börja eller satsa på för mycket på en gång. Hoppas det planar ut så du kan andas igen. Tycker det var en riktigt läcker nailart

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer absolut att plana ut igen, ganska snart till och med.

   Radera
 10. OJ vad kul att börja rida igen! Heja på med det! Mindre kul med jobbet, jag bävar lite för den nya tillvaron med lämna-jobba-hämta-inrutning... Phu!

  Din nailart ser jättesnygg ut, jag kanske kan våga mig på något liknande :) Jag är också med idag, med något enklare. Kommer om en stund!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hugah ja det är en omställning i livet ungefär att likställa med att vara föräldraledig. Det är tur att vi människor är snabba på att ställa om, snart är du inne i rutinerna igen:)

   Radera
 11. Superfina naglar, väldigt stilrent. Jag är med idag men InLinkz vägrar samarbeta med mig :'(

  Så roligt att du har börjat rida igen, jag älskar hästar men är tyvärr allergisk. Annars hade jag nog också ridit. Hoppas att nästa vecka blir lite lugnare för dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var på väg att lägga till dig när jag såg att det lösts sig med inlinkz, skönt. Skulle det bli problem någon mer gång så bara säg till så löser jag det via admingränssnittet:)

   Radera
 12. Pust är nog sist in idag va...
  Din manikyr är jättefin som vanligt:)

  SvaraRadera
 13. Väldig fin och stilren manikyr! Kul att du har börjat rida igen! Jag red i 18 års tid och var en riktig hästtjej när jag växte upp, men slutade för 12 år sedan ungefär. Nu skulle det inte funka så bra eftersom min man är jätteallergisk mot hästar, men jag saknar det faktiskt inte så mycket ändå.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)