Image Map

6 aug. 2014

Flormar - N009

Igår kväll var det första gången på väldigt länge som jag behövde tända lamporna på kvällen för att det var för mörkt. Och jag gillade det! Det var ett ordentligt regnoväder blandat med lite åska, himlen var mörk och det kändes inte alls som sommar längre. Jag gillar verkligen sommaren men jag tar denna känslan som att jag är "färdig" med sommaren nu och redo för lite mörkare tider. 

För även om det börjar bli lite mörkare ute så finns det gott om färger att lysa upp naglarna med. Flormar N009 till exempel. 


N009 kommer ifrån en neonkollektion vilket jag inte helt håller med om för det är inget äkta neonlack. Det lyser inte som ett äkta neonlack, torkar inte semimatt och täcker alldeles utmärkt på egen hand. För det inte sagt att det är ett dumt lack, det är faktiskt inte dumt alls. En snygg färg, trevlig formula att jobba med och täckte på två lager. Inköpsställe: Flormar
Kollektion: Neon

/Lela

7 kommentarer:

 1. Jag gillar färgen skarpt!

  Och det var nästan lite skönt igår när det regnade faktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte det var väldigt skönt med regnet. Härligt att sitta uppkrupen i soffan och lyssna på smattret mot taket.

   Radera
 2. Inte dumt alls faktiskt. Jag är så redo för höstmys nu! Trött på att svettas ihjäl...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill nog både ha och äta kakan tror jag. De dagar jag vill kunna ligga och steka i solen vill jag kunna göra det och de dagar jag är sugen på soffmys får det gärna vara mörkt och kanske regna lite. Vill kunna bestämma mitt egna väder helt enkelt;)

   Radera
 3. Härlig lila men inte speciellt neonig som du säger :P

  SvaraRadera
 4. Så neonigt kan man kanske inte säga att det är men otroligt snyggt är det i vilket fall :) Tycker det är så härligt att det börjar mörkna på kvällarna nu, längtar efter hösten (ingen sommar människa alls)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)