Image Map

8 aug. 2014

Cirque - Panacea

Så var hela första arbetsveckan till ända. Jisses i min låda vad jag har varit trött denna veckan.... Så trött att det gjort ont i ögonen. 

Panacea gör då inte det minsta ont i ögonen att titta på, tur det eftersom det är så vackert att titta på.


Gulgrönt med mycket holografisk effekt, det blixtrar mer om det i verkligheten än vad det gör på mina bilder. Lyckades inte fånga all skönhet på kort. 
Krävde tre lager för att täcka ordentligt och se jämnt ut men det var lätt att lacka med den. Vet att många klagar på att Cirques lack är parfymerade men jag känner inte av det. Hela den här kollektionen från Cirque visades frekvent på bloggarna tidigare i år och jag kände instinktivt att jag var tvungen att ha det. Sen försvann mitt intresse för bloggen och fokus låg på annat och jag glömde helt enkelt bort att jag var tvungen att ha dem. Men så nu i somras så kom jag att tänka på dem igen och beställde hem två av dem. Bara testat Panacea än så länge men den fullkomligt älskar jag!Inköpsställe: edgypolish.com
Kollektion: Heritage collection 2014

/Lela

10 kommentarer:

 1. Åh Panacea är så vacker!! Har det redo att visas jag oxå, kanske idag ;)

  SvaraRadera
 2. Varför börjar det vattnas i munnen nu?

  SvaraRadera
 3. Underbart verkligen! Denna var den enda av kollektionen som jag ville ha, men sen samma som du så rann det ut i sanden. Nu vet jag inte om jag ska orka eller inte. XD

  SvaraRadera
 4. Verkligen underbart! Vill verkligen ha lacken i denna kollektionen men ska ha lite is i magen. Har ofattbart många lack hemma nu så det är bara att bita ihop och stänga plånboken ordentligt.

  SvaraRadera
 5. Så sjukt snyggt, gillar nästan hela den kollektionen utifrån de bilder jag sett. :)

  SvaraRadera
 6. Det här var slutsålt när jag skulle skaffa det och nu känner jag inte längre samma sug. Men det är fantastiskt vackert!

  SvaraRadera
 7. Fantastiskt vackert! Älskar grönt.

  SvaraRadera
 8. Extremt snyggt! Färgen är så wow

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)