Image Map

25 aug. 2014

Cactus - The Cactus Has Landed

Alltså jag ville verkligen gilla The Cactus Has Landed, den har allt element som normalt tilltalar mig. Till att börja med är det underbara Cactus som gjort det, bara det i sig liksom. Och så är det en av mina absoluta favoritfärger. Tyvärr så innehöll min flaska en del pigmentklumpar som jag trots idogt rullande och skakande inte lyckades blanda ut. De är inte så stora men stora nog för att bli både kännbara och synbara på nageln. Det torkar halvmatt, jag har topplack på bilderna. Färgen är underbar och gnistret från flakesen är bedårande men det räcker inte hela vägen fram för mig. Tror det kommer sig av de där små pigmentklumparna jag inte kan bli av med... 
Kommer ändå att behålla min flaska, det är ju trots allt Cactus som gjort det. Inköpsställe: cactus.se
Kollektion: Like a cactus in the sky

/Lela

10 kommentarer:

 1. Undrar om det inte var det här jag bytte till mig. Helt underbar färg och det är ju som sagt Cactus som gjort det :)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att det är en riktigt härlig färg och pigmentklumparna syns inte på dina bilder i alla fall. Jag har sparat nästan alla mina Cactuslack bara för att de känns så unika. Det är tråkigt att Cactus inte bloggar längre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med, saknar både hennes faktainlägg och hennes vanliga inlägg. Men hon har uppenbarligen inte lämnat bloggvärlden helt;)
   Kommer inte heller att göra mig av med några Cactuslack, de är alldeles för personliga för det. Plus att de är väldigt snygga de absolut flesta av dem!

   Radera
 3. Eländespigment... Och vid det laget jag gjorde de här hade jag ju till och med blandningshjälp. Det är omöjligt att skaka bort det, jag har försökt :p Testa att låta det sjunka till nästa gång och se om det hjälper bättre, kanske. I värsta fall så kan flaskan få åka fram och tillbaka mellan oss en vända så ska jag se om jag kan sila/dekantera/blanda bort det med våld. Hade erbjudit dig en ny flaska om jag hade haft några kvar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej då, flaskan står tryggt och säkert hemma hos mig. Den behöver inte resa även om jag uppskattar ditt förslag.
   Jag vet att du hade erbjudit mig en ny om det funnits, ta det inte personligt. Det var materialet som inte ville jobba helt enkelt denna gången;)

   Radera
 4. Underbar färg, synd med klumparna bara. :/

  SvaraRadera
 5. Galet snyggt! Färgen är ju helt otrolig

  SvaraRadera
 6. Din länk är inte rätt! Inga problem för min del, har kvar Cactus på favoriterna och går in o. kollar ibland!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skumt, länken fungerar när jag testar den... Cactus blogg är bra att ha bland bokmärkerna, det finns mängder med matnyttig information att tillgå där.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)