Image Map

31 aug. 2014

NailArt Sunday - Skittlette

Jag vet att vi haft Skittlette som tema förut och att det inte var allt för längesedan. Men jag var personligen så sugen på att göra en skittlette i svart och rosa att jag bestämde att det var dags igen. 

Och är det någon nailart som går att kombinera i det oändliga med nya variationer så är det väl just skittletten?

Det som kickade igång mitt sug var bilder på Orly - Miss Conduct som är ett fantastiskt vackert rosa lack. Tänkte att det blandat med lite svart måste bli perfekt. Tummen och lillfingret har zick-zack mönster som är gjorda med hjälp av vinyldekaler. Väldigt smidiga att jobba med måste jag säga. 
Ringfingret är med enbart Miss Conduct och resterande två är en water marble med Miss Conduct och vit krämlack. Jag hoppas att ni gillar att göra skittlette lika mycket som jag gör och att reprisen på temat inte gör er besvikna. 

/Lela 16 kommentarer:

 1. Din var ju så fin, jag fick totalt hjärnsläpp idag, men är med ändå:)

  SvaraRadera
 2. Jättesnygg skittlette! Jag har generellt inget emot teman som kommer tillbaka, särskilt inte när de är så öppna som denna. Vägmärken räcker det med en gång för mig men i övrigt kan det vara kul att göra olika tolkningar på samma tema ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, ska komma ihåg att inte återanvända vägmärken igen:)

   Radera
 3. Superfint! Gillar färgkombon och att du använt dig av olika nail art tekniker. Jag har verkligen inget emot att just det här temat återkommer, det går att göra på oändligt många sätt så det är bara roligt att göra det igen.

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig skittlette! Och Miss Conduct får nog åka in på min önskelista, det var ju ett superfint lack.

  SvaraRadera
 5. Snyggt som attans - svart och rosa är verkligen fint ihop. Är med idag!

  SvaraRadera
 6. Jättefint! Jag hoppas kunna vara med om en stund :)

  SvaraRadera
 7. Skittlettes tillhör inte min favorit att göra, men jag tycker att jag fick till en rätt snygg ändå ;)
  Din skittlette var grymt snygg! Det märks att du var taggad ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar att göra skittlette av en redan befintlig manikyr. Det är ett lätt sätt att piffa upp en trött och gammal manikyr:)

   Radera
 8. Repriser av teman som går att variera i oändlighet tycker jag funkar alldeles utmärkt!

  SvaraRadera
 9. Jag missade förra gången det var skittlette som tema, så jag tyckte att det var kul att få en liten spark i baken att pröva en. Jag har varit lite tveksam eftersom jag tycker att skittletter kan bli lite röriga, men här sitter jag med en sån på naglarna och trivs. :-) Din var också väldigt snygg, så jag känner mig övertygad om att skittletter är bra grejor! Dessutom hinner man använda flera av sina otestade lack i samma manikyr och använda gamla favoriter igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skittlette är riktigt bra grejer!;)

   Radera
 10. Oj, jag blev faktiskt tvungen att googla på skittlette för att förstå vad som skiljer det från en skittle! Va off jag känner mig :P Men uppenberligen verkar det va så att minst två naglar ska vara lika och minst två naglar ska vara unika. Det betyder ju att jag gjort massa skittletter utan att veta att det är skittletter *asg* Jättefint Lela!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha se där, ibland kan en mer än vad en tror:)

   Radera
 11. Snyggt, pilligt att komma på idéer som fungerar för att manikyren inte ska bli för rörigt. :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)