Image Map

5 dec. 2011

Isadora - 189 Black Rose


Rött i det här formatet gillar jag, gillar skarpt dessutom:)
Black Rose är ett skimmerlack med "nästan-svart" botten och sen fullt med djuprött skimmer. I flaskan flammar det om det på precis samma sätt som glöden i en eld, intensivt och vackert. 


Är ju inte så förtjust i röda lack men detta är inte rött, inte rakt igenom. I flaskan syns det röda ganska tydligt, på nageln försvinner det lite och drar istället lite åt aborgin. Med direkt solljus så kommer det röda däremot till liv och skiner igenom (trist att det är december och inte så mycket solljus ute).
Det är inte den breda borsten i denna flaskan och vad jag kan se på isadora.se så säljs det fortfarande utan den breda borsten.
Två lager räcker för att få det helt opkat och formulan är som en dröm. Lätt, smidigt, fäljsamt och förlåtande. Finishen sköter sig självt, lägger sig jämnt och fint på naglen och torkar i ett kick. På bilderna är det ett lager Seche Vite bara för att vara på den säkra sidan, lackades strax innan sängdags igår. 


    
   

Behöver jag skriva att jag verkligen gillar detta lacket?;) Tror det är ganska tydligt. Och på långa naglar ser det så där härligt lyxigt ut, lite lyx-vampigt. Hade passat in på Sminkans vampvecka , tror inte att det hade en plats där.      

      

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)