Image Map

13 aug. 2010

Fredag kväll


och lillkillen har precis lagt sig. Tänkte passa på att uppdatera veckan som gått.

I måndags var vi ju och tog foton, i onsdags visades det tryckta resultatet i tidningen.
                                      
Mina killar blev hur fina som helst bara modern som envisas med att ha dubbelhaka som vanligt. William visar sig verkligen från sin bästa sida och tittar rätt in i kameran, SÅ fin=)

Skrev ju i måndags att vi köpte babygym och babysitter. Nu har vi invigt bägge två och han verkar tycka att det är helt okej att sitta/ligga i/på. Mycket bra hjälp när man vill göra någon hushållssyssla medans Tomas är på jobbet. Det får inte ta för lång tid bara för då hinner han tröttna... Men gott och väl en halvtimme funkar och på den tiden hinner man ganska mycket om man är lite effektiv. Babygymmet är i helt underbara färger, lyckades fånga honom på ett riktigt fint kort häromdagen!


Än är man inte intresserad av alla djuren som hänger ner men det kommer och då kanske man tycker att det är ännu roligare att ligga på den.

Igår började årets SAIL i stan, det blev en vända in på kvällen för att leta lite mat. Orkade inte laga något hemma. Fanns massa matstånd men inte något som var riktigt gott så det blev kebab för Tomas och Lovisa och kyckling och ris för min del. Den riktigt goda maten fanns inne i restaurangbyn men ljudvolymen var lite väl hög för att vi skulle kunna vara där inne med William. De har en stor scen med massa artister som spelar hela kvällen och det är inte "godnattssång-volym" direkt. 
En hiskelig massa folk träffade vi iallafall, all uppmärksamhet på William. Folk är verkligen helt galet nyfikna när man har fått barn!;) Bäst reaktion fick vi från en gammal kollega till mig från casinotiden som inte visste om att vi väntade barn, han såg lite lätt lagom chockerad ut=) Synd att vi inte fångade det på bild!

                       

Idag har det mest varit mys i soffan här hemma. Lite god middag i form av grillad kyckling har vi oxå hunnit med. William var snäll nog och passade på att sova en liten stund så vi fick njuta av middagen tillsammans vid köksbordet och bara prata Tomas och jag. 

Nej nu ska jag ta och plocka iordning i köket sen väntar sängen, varit en lång vecka för hela familjen. Tomas börjat jobba och jag varit själv hemma med lillkillen, tar på krafterna att vara en familj på 3;) Men jag klagar inte...det är faktiskt ganska mysigt oxå=)

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)