Image Map

25 aug. 2010

Känns som om..


det är något jag glömmer varje dag. 
Tror att det handlar om omställningen att aldrig ställa klockan, gå upp duscha göra sig iordning och åka iväg till jobbet. Varje kväll när jag går och lägger mig så känns det som att det är något som jag missat under dagen. Typ gå till jobbet... Måste sakta men säkert jobba med min mentala inställning att jag faktiskt inte ska gå till jobbet på en lång tid framöver, att mitt jobb nu är här hemma med att ta hand om och uppfostra William. Det är inget dåligt jobb att ha men det känns en smula annorlunda!

Inser att jag behöver ha lite projekt här hemma att sysselsätta mig med vid sidan av att ta hand om lillkillen. Något som aktiverar hjärnan lite mer än att amma, byta blöjar, sjunga sånger och busa. Funderar på vad det kan vara? 
Till en början har jag kommit på att organisera våra pärmar med räkningar och papper kan vara ett bra och lagom stort projekt. Har redan ganska god ordning på det men det kan helt klart bli bättre. Om det ger så mycket hjärnstimulans återstår att se men det är en början iallafall. 
Nu när dagarna börjar fyllas med lite mer rutin än innan så kommer det vara lättare att pyssla med dessa sidoprojekt oxå. Är det någon som har fler förslag på lite lagom stora åttaganden så är jag tacksam för förslag!=)

Nu vaknade killen från sin middagslur och gissa om han är hungrig!;) Oj oj oj utsvulten har nog inte ätit på 14 dagar av hans kvidande att dömma;)
Inatt har återigen varit en bra natt, somnade vid strax efter 22, vaknade första gången vid 3, andra vid halv 7 sen gick vi upp vid 10-tiden. Jag klagar inte ett ögonblick=) Hoppas bara att detta håller i sig och blir regelbundet, en pigg mamma är helt klart en roligare mamma=)

Nej nu ska lillkillen få äta och mamman läsa nya IKEA-katalogen. 
So long!

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)