Image Map

6 mars 2011

Helgen ja...


Så var snart denna helgen förbi och vi har inte gjort ett smack av förklarliga själ.
Tomas har spenderat hela helgen med att vara magsjuk, inte kul alls. Mest för honom men även tråkigt för oss andra... Han börjar bli piggare nu så vi håller tummarna för att det börjar vända.
William och jag verkar ha klarat oss, ibland är det oehört tacksamt med två toaletter;)

För min del har helgen mest gått åt till att roa William efter bästa förmåga, fungerat sådär. Han är helt klart tillbaka i sin forna toppform och kräver därmed oxå väldigt mycket sysselsättning. Helst i form av att stå upp precis hela tiden! Vi som sett tendeser till att han snart skulle börja krypa lite men det kommer nog dröja ett tag till. Det är inte så lätt att lära sig när man inte längre ligger på magen;) Han har hittat backen men inte framåtväxlarna.
Sen han började bli dålig för två veckor sedan så har det sovits dåligt om nätterna, vaknat mycket av både hostning och avsaknad av napp.
Inatt däremot har han sovit som han gjorde innan han blev sjuk, ca 10 timmar utan att man behövt titta till honom en enda gång. Håller tummarna för att det inte var en tillfällighet utan att han börjat hitta tillbaka till gamla rutiner. Hade varit skönt för både hans och min del.

Nu ska vi titta på slutskedet på 5-milen för herrarna, heja Sverige! Mycket skidor på TV idag, ingen favorit men det funkar att ha på så där i bakgrunden. 

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)