Image Map

25 mars 2011

Restaurangbesök


Min mamma ringde vid halv fem tiden på eftermiddagen idag och frågade om vi skulle gå ut och äta ikväll. Tyckte det lät som ett trevligt förslag så självklart tackade vi ja och hängde på. Klockan sju skulle vi träffas på kinakrogen allihop, mamma, Magnus, Linn, pappa, Annika och Ludwig. Saknade bara den andra systern, vet inte var hon höll hus men hon var bäl och slarvade någonstans;)

Blev en trevlig kväll med massa mat, buffé är farligt, man blir på tok för mätt!! William höll sig underhållen med gurkbitar (de var roligare att leka med än att äta) och majskrokar. Tycker inte om tanken på att muta barnen med gottit, typ majskrokar, men i såna här lägen är det ett alldeles ypperligt sätt att hålla honom lugn och sysselsatt tills man själv ätit färdigt. 
Det började klia ordentligt i hans små blå ögon strax efter åtta men höll sig på hyffsat humör och vaken till halv tio när det var dags att bege sig hemåt. Har sagt det förr och säger det igen, the duck song är ett bra sätt att avleda trötthet och tjurighet. 
Klarade hela bilfärden hem utan att han somnade, fem minuter efter att vi anlänt i Rödeby hade han ny blöja, pyjamas, låg i sängen med vällingflaskan i munnen. Fem minuter efter det sov han gott, utan någon nattning från oss. Rutinen verkar fungera! (Även om det kanske var lite fusk idag då han hade gått på övertid i ca två timmar)

Nu sitter Tomas och jag utschasade i soffan med varsin laptop i knät, han spelar poker och jag, ja jag bloggar. I bakgrunden rullar Gone in 60 seconds på TV:n.
Utvärdering: okej dag och trevlig kväll, 4 av 5 nappflaskor.

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)