Image Map

23 maj 2013

Cult Nails - Nevermore

Hade svårt att bestämma mig för vilket av de fyra lacken jag ville testa först. Tog den lätta vägen ut och valde det minst intressanta först, Nevermore. Ett svart krämlack som enligt beskrivning ska vara en one-coater. 


Jag fick det inte att täcka helt på ett lager. Det blev någon liten fläck på varje nagel som gjorde att jag var tvungen att ta ett lager till. Formulan var tjock att jobba med och inte helt enkel att få jämn över nageln. Finishen blev inte så jämn som man önskar för att bära det ensamt. I sällskap med glitterlack, antingen i gradient eller layering hade det inte varit några som helst problem. 
I beskrivningen står det även att det ska fungera att stämpla med och det tror jag säkert att den gör. Formulan är tillräckligt tjock och pigmenterad för det. Ske se om jag få lite tid över och testa det nu i det närmsta. Kanske till NailArt Sunday kanske?Inköpsställe: Utskickat av FairyNails

/Lela

3 kommentarer:

  1. Jag är oerhört kräsen vad gäller svarta krämlack har jag insett. Det här ser inte ut att vara något för mig. Jag betalar hellre mer och får ett förstklassigt lack i så fall.

    SvaraRadera
  2. Snyggt med svart! Synd att inte finishen blev bra, men det är en underbar svart. :-)

    SvaraRadera
  3. Njae, då håller jag mig nog hellre till de svarta jag har, men som stamping lack verkar det suveränt.

    SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)