Image Map

28 maj 2013

Gästnaglar

Det var längesedan jag visade några gästnaglar nu. Och det har hunnit bli ett par stycken, tre närmare bestämt. Goda vännen Cim var hemma och fixade sina naglar för ett par veckor sedan. Klara naglar med grönt glitter och guldflagor i ytterkanten. När de var nygjorda såg de bra ut men tyvärr började materialet att krypa från nagelbanden dagen efter. Trist som attan och jag kan inte riktigt komma på varför. 
Sedan var en systrarna och en kompis till henne hemma i förra veckan. Det blev klassisk fransk med rosa rhinestone för systern.
Och neutrala ljusrosa med lite glitter för kompisen. Fått hem nya gelér, 12 stycken som ska vara transparenta och 12 stycken som ska vara solida i färgen. Detta är den solida ljusrosa, personligen tycker jag den känns väldigt transparent. Sätter mitt hopp till de mer skarpa färgerna. 

I stort blev de bra men lite tjocka. Försökte få den rosa gelen att bli mer täcknade genom att jobba med lager men det ville sig inte. Så det där med att de ska vara som ett kreditkort i tjocklek stämmer inte här.

/Lela

2 kommentarer:

  1. Isadora levererar som vanligt. Synd bara på ml-priset....

    SvaraRadera
    Svar
    1. ? Skulle nog vara på Ocean Drive va?;)

      Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)