Image Map

6 maj 2013

Gräsliga Veckan - Färgstark gradient

Min tanke var att under en period visa upp mina allra gräsligaste manikyrer och då främst nailarts. Ibland kan det vara både kul och befriande att se sådant som gått åt pipsvängen. 
Det kommer vara både nya och gamla bilder och en del kanske till och med redan visats på bloggen. Och allt kommer att avslutas med NailArt Sundays bidrag som skulle kunna var det värsta ni sett. Veckans tema är alltså misslyckade nailarts. 

Det blir inte så mycket beskrivining av bilderna, de talar sina tydliga språk utan text. 

Ett försök till en färgstark gradient med sommarlacken från Isadora. Ett gradientförsök med Hot Hibiscus och Papagayo Blue från IsaDoras sommarkollektion 2012. 
Resultatet blev inget vidare alls och av någon outgrundlig anledning bestämde jag mig för att den kanske skulle bli bättre om jag mattade ner den. Det blev det inte...Tycker ni att det är kul att se totalt fallerade försök eller är det bara kul att se de som blev bra?

/Lela

24 kommentarer:

 1. Tummen upp för att outa misslyckanden! Dock tyckte jag inte att detta var såååå illa ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skäms en hel del över att visa upp bland de värsta man gjort grejerna men jag tänker att alltid roar det någon;)

   Radera
 2. Haha, jättebra idé. För varje bra slutresultat finns det ju en massa försök (gäller ju det mesta, inte bara naglar :-)). Och vore det inte för försöken skulle man ju aldrig lära sig något!

  Jag tycker i alla fall det är kul att se, höra tanken och utfallet. Jag får kanske visa mitt värdelösa första försök från gårdagen i alla fall ;-).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej men visst är det så, man måste misslyckas för att lyckas.

   Radera
 3. Va stort av dig att visa även när det inte blir perfekt! Jättekul att se att även andra ibland inte får precis det resultat de tänkt sig :). Ser fram emot resten av veckan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir lätt mycket perfektionism på bloggarna, visar bara upp de absolut bästa bilderna på de snyggaste lacken osv. Då kan det vara lite skönt att alla försök inte slutar i perfektion. Och att de visas upp för er läsare dessutom.

   Radera
 4. Hihi, va roligt och håller med föregående talare att det är stort av dig att visa upp de som du även inte är nöjd med.:) Dock tycker jag denna har potential att bli snygg, hade bara övergången varit en smula mjukare hade det varit tropisk perfektion..haha :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. visst hade den potential men jag lyckades inte binda ihop den snyggt. Fatta att jag säkert satt en timme med svampningen innan jag gav upp och tog väck det istället;)

   Radera
 5. Helt suverän idé. Alla gör vi ju manikyrer som man inte är helt stolt över. Ska nog inte bli något problem att hitta något att visa på söndag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, det låter hur bra som helst och jag ser fram emot söndag:)

   Radera
 6. Grym idé! Alla misslyckas vi ju ibland :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag hoppas det så det inte bara är jag;)

   Radera
 7. Jätterolig temavecka, ser fram emot fler inlägg! :)
  Däremot tycker jag inte att det var så illa som det kunde varit. Jag har sett folk på andra bloggar vara jättestolta över betydligt värre ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla är inte gräsliga på samma sätt, det finns ju många olika sätt man kan misslyckas med en nailart på har jag upptäckt med tiden;)

   tack, det var väldigt snällt sagt av dig. Känns genast lite mindre pinsamt att visa upp sådana här bilder.

   Radera
 8. Hihi, vilken färgkombination :)
  Jag har dock slängt alla bilder på misslyckade nail arts och manikyrer så jag måste hitta på något riktigt gräsligt till på söndag. *gnuggar geniknölarna*

  SvaraRadera
  Svar
  1. I matt är den nästan ännu värre... Vet i gudarna hur jag tänkte!

   Radera
 9. Kan inte låta bli att le stort :-D Gräsliga veckan var ett kul tema,men så gräslig var inte manikyren tycker jag,..lite mer suddad övergång hade det blivit kanonsnyggt ju :-D Måste säga att du är modig som visar misslyckade manikyrer hela veckan,jag brukar slänga dom värsta mapparna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I tanken innan jag satte igång var denna hur snygg som helst. Den skulle se ut lite som en sådan där slushpuppy man kan köpa på marknader. När man lägger det i olika lager och det ändå blir en mjuk övergång mellan varje lager. Kan bara konstatera att det inte blev så i praktiken;)

   Radera
 10. Vilket kul tema! Jag har tyvärr minst två nailarts som passar in på söndag och då brukar jag ändå försöka visa nailarts jag inte är riktigt nöjd med just för att jag tycker det är viktigt att inte bara visa det perfekta, både för att utmana sig själv, för att kunna se hur man utvecklas och också för att uppmuntra andra att våga testa. Visar man bara det perfekta kan det ju lätt bli komplexframkallande prestationskrav. Men dom här två har liksom varit FÖR gräsliga för att visa.

  Jag tror att det i det stora hela är BRA att visa upp det som inte är så perfekt både i nagellacksammanhang och annars också och ju större blogg man har och ju vackrare saker och perfektare naglar/liv man visar upp desto viktigare är det nog egentligen att visa den andra sidan med (men det kan ju vara illans så svårt).

  Och ja, du har ju i alla fall delvis lyckats med din gradient, den ÄR ju utan tvekan färgstark. LOL

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha ja och de var väl det enda som var lyckat med denna manikyren;)

   Tror också att det är bra att visa upp sina misslyckanden och lite kan jag känna att det är vårt ansvar också. Just för att inte bidra till den där perfektionsbilden som är så lätt att skapa annars. Men inte katten är det lätt, det har du helt rätt i!

   Radera
 11. Haha, vilket underbart tema! Jag skulle inte ha några problem att fylla ut en hel vecka med misslyckade nail arts :) Fast jag måste säga att din manikyr inte var så gräslig, om du bara hade gjort en skarp linje i övergången i stället så hade det ju kunnat vara en häftig colour blocking funky french. Men det är ju bara måndag än, så jag hoppas högre gräslighetsgrad framåt i veckan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad glad jag blev när du skriver så, då kanske det kommer någon form av temavecka hos dig också framöver med hemska och misslyckade nailarts:)

   Och tro mig, det kommer värre framåt slutet på veckan.

   Radera
 12. Vilket underbart tema! Den här gradienten var ju kanske inte den vackraste jag sett men det är kul att även se misslyckade försök ibland. Är både lite nervös men ser även fram emot söndag! Ska bli kul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är inte nervös för på söndag däremot så skäms jag redan över den manikyren som ligger på vänt för att visas upp;)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)