Image Map

9 juli 2013

Chanel - Graphite

Ända sedan jag fick mitt älskade Peridot i present av sambon så har jag suktat efter Graphite. De ingick i samma begränsade kollektion och var därmed slutsåld på de ställen jag hade tillgång till. Och när sambon skulle flyga nästa gång var det slut även på flygplatsen. 
Nu har jag äntligen fått tag på det, via en blogsale hos Owls and Polish. Som vanligt när det handlar om lack med väldigt höga förväntningar så blir de gärna stående ett bra tag innan de testas. Så även denna gång men nu är det dags. Graphite är verkligen ett väldigt fint lack, ingen tvekan om den saken. Värt varenda öre? Nja, då finns det nog finare och mer intressanta lack. 
Tre lager, formulan är suverän och penseln är bra. Gillar det faktum att Chanels kork är i två delar så man slipper ha den stora fyrkanten i handen när man lackar. 
Tätpackat med grafitgrått smått glitter och sedan är det insprängt lite gul-grönt-guld och blått i det. Får komma ganska nära för att se det ordentligt. 
På håll ser det grått ut med gröna inslag, nästan som att det skulle vara duokromt. Det är det inte, bara glittret/skimret som spelar ett spratt. 
Inköpsställe: Blogsale hos Owls and Polish
Kollektion: Illusion d'Ombres 2011

/Lela

8 kommentarer:

 1. Detta var fint och du passade bra i det så du ska vara glad för din flaska. Men jag blir inte sugen att köpa det. bara för priset. Hade säkert köpt det om det hade varit ett cg eller opi.

  SvaraRadera
 2. Det är fint, men nej, jag skulle nog inte betala Chanel-priser för det.

  SvaraRadera
 3. Det ser väldigt fint ut men inte för de pengar som Chanel kostar.

  SvaraRadera
 4. Jag ville i princip bara behålla det för att det var ett Chanel-lack. Men i övrigt, njä. Inte min stil. Så därför gjorde jag mig av med det.

  SvaraRadera
 5. Väldigt fint men ack så dyrt, men på min skärm är det vackert grönt:)

  SvaraRadera
 6. Det är jättevackert, men det ser lite bekant ut... Undrar om inte jag har ett liknande lack redan.

  SvaraRadera
 7. Det är riktigt fint men jag kommer nog tyvärr aldrig att köpa ett chanellack :/

  SvaraRadera
 8. Oj det ser verkligen jättehärligt ut :)
  Jag äger ett enda Chanel lack (Péridot) och det fick jag av min fästman som en present för en tid sedan :)
  kram
  xx

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)