Image Map

8 juli 2013

Sensinity - Vainilla

Det är inte så ofta jag är med på andras temadagar. Inte för att jag har någon som helst illvilja mot de som håller i de övriga temadagarna men det är sällan jag planerar min bloggning annat än på fredagar och söndagar. Men idag så tänkte jag faktiskt vara med på Blå Måndag


Sett märket hos några andra bloggare så när jag såg ett stånd med dessa flaskor på Lövmarknaden så kunde jag inte låta bli att testa. Och det är jag glad för att jag gjorde för det verkar vara ett toppenlack paketerat i små flaskor. Ett ljusblått krämlack som beter sig exemplariskt på två lager. Nu är ju dessa lacken doftsatta men det är inget som störde mig mitt i min förkylning. Känner inte en endaste doft just nu ändå. 
Väldigt trevligt att lacka med och en behaglig fin nyans av blå. Inköpsställe: Lövmarknaden

/Lela

11 kommentarer:

 1. Riktigt härlig sommarblå färg!

  SvaraRadera
 2. Jättefin blå nyans! Ska nog hålla min ögon öppna efter det här märket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det, det verkar vara ett trevligt märke trots de små flaskorna. Provat två av mina fyra flaskor och gillar märket än så länge.

   Radera
 3. Svar
  1. Precis så blå som man vill ha sommarhimmeln ska vara:)

   Radera
 4. Underbar blå nyans verkligen. :-)

  SvaraRadera
 5. Väldigt fin färg. Fingrade på detta och andra men avstod pga den fnuttiga flaskan. Visst var de billiga men de som jag såg var inte nog unika för att jag skulle orka inhandla dem. Speciellt om de varit skira, då det var neoner jag såg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var lite sugen på neonerna när jag köpte mina, det fanns några neoner att välja på. Men jag avstod för jag gillade nyanserna i de krämlacken jag köpte mycket bättre än de rena neonerna.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)