Image Map

1 juli 2013

Veckans tema: Pedikyr

Tänkte vi skulle bryta nya marker nästa söndag. Sommar innebär sandaler och sandaler bör för de allra flesta av oss i sin tur innebära målade tånaglar. Så varför inte ägna alla dessa målade tår lite uppmärksamhet?
Vart vi än tittar vill jag alltså att det ska vara bilder på tår istället för på fingrar. 

Förväntar mig inga mästerverk. En fransk manikyr, kanske en lite dekal på stortån eller varför inte en skittle? 
Hoppas verkligen ni följer med mig så jag inte behöver vara ensam om att visa upp mina stackars tår på söndag. 

Veckans tema: Pedikyr

/Lela

5 kommentarer:

 1. Jajemän! Vad bra att jag kollade in redan för att undersöka tema :-), så att försköningsåtgärderna för sommarsandalerna kan påbörjas!

  SvaraRadera
 2. Det här blir nog första söndagen som jag förmodligen kommer att hoppa över. Jag är nog en av de få i lackvärlden som aldrig målar mina tånaglar! Kommer nog inte att göra det heller. Fast man vet ju aldrig förstås..

  SvaraRadera
 3. Jag kommer nog faktiskt också att hoppa - och dessutom låta bli att kolla bloglovin - är det något jag har svårt för så är det tår och fötter.. Inte min grej.. ;)

  SvaraRadera
 4. Jag utmanar mig själv lite på söndag och kommer vara med, är däremot bortrest så jag kommer inte kunna kommentera på ditt inlägg då. Kommer du ihåg att lägga till mig ändå så får du gärna göra det men det gör inget om du glömmer heller :) Kanske inte riktigt lika många som ser mina tår då ;)

  SvaraRadera
 5. Kul initiativ! Fötter är ju lite tabu på nagelbloggar men vad tusan, klart att vi kan ruska om lite bland tabuna. Jag kan absolut tänka mig att skittla mina tår, särskilt när det finns en så ädel baktanke:D

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)