Image Map

28 sep. 2014

NailArt Sunday - Höst

Veckans tema kändes ganska självklart när hösten nu börjar byta färg och falla till marken. September är strax slut och oktober tar vid, hösten är här på riktigt. Vad då göra på naglarna med tema höst? En skittlette så klart, blir alltid skittlette numera så snart jag inte riktigt kan bestämma mig. Pek- och långfinger har en saran wrap i botten, även om det inte syns allt för mycket, med gröna höstlöv stämplade ovan på. Ringfingret täcks av ett China Glaze glitter med det passande namnet Electrify. Precis som höstens färger kan vara. Lillfingret fick ett enkelt lager svart krämlack. 

Även om jag gillade manikyren så kändes den lite platt så jag tog beslut om att måla tre studs i samma färger som återfinns på de stämplade naglarna. Så här i efterhand vet jag dock inte om det var ett vinnande drag eller inte. Är det höst hos er ännu eller håller sig sommaren ansträngt kvar? Matchar era naglar vädret utanför fönstret?

/Lela


10 kommentarer:

 1. Snygg kombination! Håller med dig om lillfingret där, kanske hade 1 stud i Electrify blivit coolare?
  Hästen är definitivt i Stockholm också, har inte sett så mycket vackra färger än dock!

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Tycker kanske också att en stud hade räckt, men jag älskar pek och långfingret! Hösten är i Stockholm, det är kyligare ute och jag tänder ljus varje kväll. Vilken mysfaktor! Håller med Zara om att det inte är så mycket höstfärger ute än, men det kommer mer och mer.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker resultatet blev bra ändå, kanske så hade en stud räckt såsom de säger ovan eller kanske svarta löv stämplade bara för kontrasten och för att binda ihop färgerna? Älskar skitellettes, de är enkla samtidigt som de är lite svåra också att få ihop. :)

  SvaraRadera
 4. Jätte vackert! Tror det hade räckt med en stud, den oranga men gillar det som det är nu åxå :)

  SvaraRadera
 5. Härlig kombo. Gillar både med och utan nitarna, men lite mera med tror jag.

  SvaraRadera
 6. Vad fint det blev! Jag gillade nitarna med :)

  SvaraRadera
 7. Jättefint! Här är det någon slags höst med sommartemperatur. Klurigt med klädseln!

  Jag är med, med en skittle, så klart :)

  SvaraRadera
 8. Underbar tolkning i jättefina höstfärger :)

  SvaraRadera
 9. Läckert! Det där CG lacket var ju urcoolt! Jag tycker det var bäst utan nitar jag ;)

  SvaraRadera
 10. Väldigt fin manikyr! Jag älskar Electrify, ska kanske plocka fram den igen!
  Jag gjorde en manikyr på temat idag, men hann inte klart med inlägget i tid till att vara med. Men det är kanske lika så bra, jag var inte så nöjd med den ändå... (Fast jag slängde upp den på bloggen i vilket fall. Alltid uppmuntrar det någon att se även mindre vackra manikyrer!)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)