Image Map

7 sep. 2014

NailArt Sunday

Det är många som gillar prickigt. Prickiga naglar, prickiga kläder, prickig inredning och prickar i största allmänhet. 
Själv kopplar jag snabbt ihop prickar till barnrumsinredning och rockabillyklänningar. Gillar prickar men köper ytterst sällan något prickigt till mig själv eller till hemmet, det är inte riktigt min stil helt enkelt. 

Men jag var ändå sugen på att göra en prickig manikyr. Inte den där vanliga med pastellfärg i botten och stora vita prickar utan en som var helt tvärtom. Mörk botten med massa små färgglada prickar. 


  
Visade sig att den var lite av en showstopper, blev avbrott mitt i ett möte på jobbet för att studera och diskutera mina naglar. Trevligt avbrott men inte så effektivt kanske. 

En fråga, har ni något bra tips på bra guldlack att använda till nailart och stämpling? Jag använder just nu H&M - Golden Treasure som är suverän men det är ett gammalt lack jag inte kan köpa mer av så jag behöver en ersättare innan min flaska tar slut. Så har ni något bra tips får ni gärna dela med er. 
Precis som att ni gärna får dela med er av dagens nailarts!

/Lela


14 kommentarer:

 1. Superfint, jag gillar verkligen dotticures och färgglatt på svart är så effektfullt. Personligen är jag smått galen i prickade mönster, men helst ska det vara vita prickar på svart botten när det gäller kläder. För mig är prickigt=sommarkläder så på vintern är det mest mina naglar eller fötter som är prydda av något prickigt. Eller benen i form av mönstrade strumpbyxor. =) Har också en prickad manikyr i dag.

  SvaraRadera
 2. Så rakt och fint du får ditt, och jag älskar den guldiga kombon. Jag är med idag med en fjuttig layering.

  SvaraRadera
 3. Rolig variant på prickar! Jättefin!
  Jag använder Barry M Gold Foil samt Essie Mirror metallics (vad den nu heter i guld). Båda är bra och finns i silver också :)

  SvaraRadera
 4. Jag säger som Zara, Barry M Gold resp Silver foil är jättebra.

  SvaraRadera
 5. Jag är precis som du ingen prickmänniska i allmänhet, har ingen inredning med det och vad jag vet inga kläder heller med det? På naglarna gillar jag det dock.. typ som dagens nail art..höhö.
  Gillade dina prickar idag, kul och lite ovanligt med svart bas. Känns som att många, inklusive mig själv underviker det bara för att många kulörta färger inte är nog täckande på svart bas. Ska dock testa eftersom det ser riktigt läckert ut. :P

  SvaraRadera
 6. Jag blev visst också prickig idag... Fint det blev med kontrasten!

  SvaraRadera
 7. Jag älskar prickar, men det har ni väl redan märkt gissar jag ;) Så jag gillar din dotticure idag!
  Jag använder Essie Good As Gold och även ett Essence guldlack, men de flesta metallicguldlack funkar att stämpla med. Essie's är min favorit. Orly Luxe är bra också om man vill ha en silverguldton.
  Själv kör jag snäckor i vatten idag ;)

  SvaraRadera
 8. Jag är ju en liten prick! Älskar den här manikyren. Så mycket finare än vad mitt bidrag är idag kan jag lova. Jag använder Mundo De Unas guld lack till stamping, men vad jag vet så ska det guldiga från China Glaze Romantique kollektion vara riktigt bra.

  SvaraRadera
 9. Sitter lugnt och tittar igenom allas bidrag och kommer då på att jag glömt lägga in mitt...

  SvaraRadera
 10. Prickar är härliga men jag tror inte jag har prickiga kläder... Det får räcka med naglarna :D
  Fint det blev!

  SvaraRadera
 11. Åh vad fint det blev med den svarta basen!

  SvaraRadera
 12. Väldigt snygg prickmanikyr! Jag förstår att folk blev distraherade på mötet!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)