Image Map

14 sep. 2014

NailArt Sunday - Längtan

Vad har ni en längtan efter? 
Ett efterlängtat nagellack? Tillbaka till brännande sommardagar? Ett jobb? Barn? Fler timmar på dygnet? Choklad? Sömn? En spa-helg?
Det finns så mycket att längta efter, både stora och små saker. Ingen sak är mer eller mindre viktig än den andra, allt beror på sammanhanget. Vissa saker som det finns en längtan efter är nog inte så lätt att få ner på naglarna medans andra saker är väldigt lätta att få ner. 

Själv längtar jag efter fler timmar på dygnet, det är så mycket som ska hinnas med. Jobb, projektledningskurs, blogg, ridning, renovering, 4-års trots, 4-års tokigheter, hushållsmåsten (finns många när man är som mig och vill leva med ett ständigt skinande rent hem), tafatta försök till träning, familjemys och kanske en liten stund över för att försöka läsa en bok eller något annat trevligt äter upp mina dagar. 

Egentligen borde min nailart vara en klocka som består av, tja 28 timmar på ett dygn. Men jag valde en lugnare inspiration istället, den typiska idyllen för lugn och ro. En paradisö!Här föreställer jag mig att ingen tänker på vad klockan är utan lever i stunden och agerar på känsla. Aldrig varit på en tropisk ö och kan inte påstå att jag längtar efter ett besök heller. Men det känns som att om det existerar en plats utan massa måsten så är det här. 

Gradienten är gjord med China Glaze - Dune our thing och Stoked to be soaked. Öarna och palmerna är ritade på frihand med svart nailartpenna från MASH. 

/Lela9 kommentarer:

 1. Så läckert - färgerna ihop väcker längtan till soliga och varma dagar... Själv kör jag mer abstrakt idag. =)

  SvaraRadera
 2. Jag valde att inte tolka temat så väl men egentligen längtar jag kanske efter samma sak som du. Att kunna göra allt man vill utan att stressa. Sen längtar jag alltid efter resor, både till när och fjärran. Jättefin paradisö!

  SvaraRadera
 3. Åhh sååå vackert! Underbara färger och motiv. :-)

  SvaraRadera
 4. Jag gjorde en tolkning så att jag och mina valnaglar (inte djuret) kunde vara med dig ;) Din manikyr är toppfin :D

  SvaraRadera
 5. Tycker dina palmer med solnedgången var riktigt läcker, läckert att du gjorde varannan tvärt om också :)

  SvaraRadera
 6. Vilka fina palmer du fått till! Ja, en semester någonstans där det bara är lugnt vore ju inte fel. Jag har tolkat på mitt absolut egna lilla sätt och bidraget kommer snart upp på bloggen.

  SvaraRadera
 7. Fina färger och snygga palmer! Läckert!
  Jag längtar precis som du efter fler timmar per dygn… Fast min manikyr speglar en helt annan längtan ;)

  SvaraRadera
 8. Oj vad snyggt! Kul att se även om jag tyvärr inte hann haka på själv. Jag längtar nog efter fler timmar på dygnet :) Och sömn! Och lite mer sömn.

  SvaraRadera
 9. Underbart härlig manikyr. Sprakande glada färger

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)