Image Map

21 dec. 2014

NailArt Sunday - Önskelista

Fördelen med att vara vuxen är att man själv kan köpa det man vill ha. Visst finns det saker en inte har råd med, som den där Michael Kors väskan till exempel, men det är ju inte heller någon livsnödvändig sak. Vad finns då på min önskelista? En vit jul önskar jag mig! Tänk vad härligt att ha snön gnistrande utanför fönstret på morgonen, gå en promenad i knarrande snö som ingen förut rört eller susa ner för pulka backen tillsammans med hela familjen. 
Det ser inte ut att min önskning kommer att slå in, så här bara dagar innan julafton så har vi en 6-7 grader här nere i söder. Snön kommer väl först i slutet på januari, början på februari då det inte längre finns någon ledighet att njuta av. 
IsaDora - Polar Nights fick agera den stjärnklara vinternatten medans Bundle Monster platta BM-H02 och IsaDora - Glamour White utgör de snöklädda granarna. 

Vad finns på era önskelistor? Och tror ni att tomten kommer med era önskningar på julafton?

/Lela


6 kommentarer:

 1. Jag håller helt med dig, önskelistan är inte så värst rik nu för tiden! Jag vill helst bara ja en härlig ledighet och färre skulle ju inte bra väder skada! Jag firar i Dalarna och där finns det hopp om snö! Frost nu men temperaturen är den rätta.

  SvaraRadera
 2. Åh där jag firar (och vanligtvis bor) finns det snö sen ett bra tag tillbaka, så vit jul blir det här. Har lite filosofisk text idag och naglarna visar något väldigt enkelt, med en enkel inspiration. :)

  SvaraRadera
 3. En vit jul hade ju inte varit fel förstås. Min önskelista finns det massor av saker på, men mest av allt önskar jag mig en lugn julhelg med min fina familj och att min magkatarr kan försvinna förstås.

  Får se om jag hinner fixa till ett inlägg idag. Ska försöka i alla fall.

  SvaraRadera
 4. Fina naglar du fått till! =) Visst skulle en vit jul sitta fint. En lugn och rofylld julhelg önskar jag mig.

  SvaraRadera
 5. Himla härlig manikyr! Jag önskar mig också en vit jul :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)