Image Map

28 dec. 2014

NailArt Sunday

Helgen mitt emellan helgerna är vad det är just nu. Hoppas att ni har möjlighet att njuta av ledighet, god mat, godis och nära och kära. 
Jag har långledigt och njuter i fulla drag. Så mycket att byxorna börjar spänna åt kring midjan och jag har tappat vilken dag i veckan det är. Precis som en riktig julledighet ska vara med andra ord. 

Dagens nailart bar jag på självaste julafton. Och så klart innehöll den rött, guld och lite glitter. Precis som en riktigt julaftonsmanikyr ska vara med andra ord;)Zoya - Elisa i botten på alla naglarna tillsammans med en gradient av Zoya - Blaze. Stämplingen är som vanligt gjord med Barry M - gold och som pricken över i lite China Glaze - Electrify på toppen av ringfingret. 


Även om du inte har lyxen att vara ledig eller kanske inte ens vill vara ledig så hoppas jag att du har det bra och att du har haft en härlig jul. 
Nu vill jag se vad ni har att bjuda på denna helg emellan helgerna.

/Lela


6 kommentarer:

 1. Snyggt värre! Perfekt för jul men även nyår!

  SvaraRadera
 2. Rött och guld är alltid snyggt ihop. Lagom mycket mönster tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Snygg manikyr! Känner mig lite förvirrad själv också, var ganska inställd på att det var torsdag idag av någon anledning. Ett inlägg har jag i alla fall :)

  SvaraRadera
 4. Det var så lagom och perfekt placerat, mycket fint tycker jag, som också snurrar runt o inte har en enda klar tanke just nu.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)