Image Map

27 okt. 2010

Faderskapsbekräftelse


Igår var en stor dag för oss, Tomas blev pappa även på pappret!! Inte en dag för tidigt! (dock inte vårt fel, den enda handläggaren som tydligen finns i Karlskrona bestämde sig för att ta X antal veckors semester utan att någon annan tog över hennes arbetsuppgifter?!)
Är en märklig känsla att sitta i ett kalt, opersonligt myndighetsrum och svara på ganska intima frågor som om det inte var konstigare än att fråga var mjölken står på Maxi. 

Tomas underskrift på bekräftelsen ska bevittnas av två personer, intyga att han skriver på av egen fri vilja. Så när det var dags för detta så hämtade handledaren upp två stycken kollegor, Tomas skriver under, de skriver under, tackar för sig och går. När det är dags för mig att skriva under samma bekräftelse så var jag lite distraherad, var lixom upptagen med att försöka amma en liten bökig bebis samtidigt;) Självfallet skriver jag under i fel ruta!! Jaha, nehä, det var bara att göra om hela proceduren igen. 
Skriva ut ny blankett, kalla upp två stycken nya vittnen och skriva under på nytt. Denna gången är jag mer nogrann och skriver under i rätt ruta, pust!
Man kan ju inte vara bäst jämt, eller?;) Efter detta så är det iallafall färdigt, Tomas har blivit pappa för andra gången till samma bebis! Inte lika känslosamt denna gången som den där eftermiddagen den 31 juli dock:)
Efter att ha skjutsat tillbaka Tomas till jobbet tyckte William att vi på något sätt var tvungen att fira hans pappa. Sagt och gjort, vi köpte honom en liten present:

William valde "Världens bästa pappa" örngott
  
/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)