Image Map

10 okt. 2010

Massa...


Nu äntligen är vårt kontor/datarum färdigt!! Med möbler och allt, eller ja, det saknas kanske lite på väggarna. Men funktionen och tekniken finns där och det är det absolut viktigaste!
Det och att jag fått tillbaka tvättstugan till att vara just tvättstuga igen och inte snickarbod. 

                                                   

Rummet är inte stort men vad gör det?

Igår hade vi grillkväll här hemma tillsammans med delar av föräldragruppen från MVC. 
Blev en supertrevlig kväll med massa skratt, konstiga diskussioner och god mat.
Eller vad sägs om att diskutera vilka amningsinlägg som håller sig torrast och inteförvandlas till disktrasor? Hur korkade tillverkarna till tvättlappar är när de sätter ihop ändarna på tvättlapparna så man inte bara kan dra ut EN ur förpackningen? Vilken ersättning som är mest praktiskt att ha med sig ut då den inte behöver värmas os.v. 
Helt vanliga och ordinära samtalsämnen när man blivit småbarnsförälder uppenbarligen;) Vad papporna pratade om vet jag faktiskt inte riktigt men jag gissar på att deras samtalsämnen var av en mer teknisk natur än våra;)

Fick en jätte vacker blomma av det ena paret, tackar igen!

                                                   

Även William ville vara med som den stora killen han är nu vid 10 veckors ålder=)

Idag hade jag egentligen planerat på att ha en pyjamassöndag, luffsa omkring i myskläder hela långa dagen och helt enkelt inte bry sig. Så blev det inte, efter frukosten så blev Tomas och jag rastlösa så det fick bli ett besök på Slottsbacken och en fika på Matkult. Mysigt att knata runt mellan butikerna i solskenet och bara umgås, tycker vi om=)

                                          
nya växter till köksfönstret fick det bli

Precis som jag skrev ovan så börjar han bli en stor kille nu!! Snart har han växt i sin "gubb-hatt" och då måste man väl vara stor?

                                         

Börjar även  så smått lära sig att rumpan är till för att sittas på. Men han har fått en dum blandning arvsanlag från sina föräldrar. Rakryggad från mig och stel som en pinne från Tomas!! Vi har med andra ord en stelopererad son;)
Har en helt underbar bild där detta demonstreras men då även lille Izak är med på bilden och jag glömt fråga modern om lov att publicera den. Återkommer med bilden om jag får godkänt!!

   

Ikväll väntas det pizza, det är ju faktiskt söndag, och förmodligen någon lite halvdålig film på TV. En äkta söndagkväll helt enkelt=)

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)