Image Map

11 okt. 2010

Inte riktigt som planerat.


Efter Williams sovrekord inatt så blev det inte mycket sömn under dagen, behövs inte när man sover så många timmar i sträck och tydligen lagrar energin i nåt veck på låret någonstans...

Men på eftermiddagen rann energin för lillkillen iväg och det började bli ganska kinkigt här hemma.
Mat dög inte, sova dög inte, sjunga och dansa inte heller... Så efter middagen bestämdes det att vi skulle ut på en långpromenad hela familjen, då borde han ju somna en stund iallafall.
Icke sa nicke... Var ute i 1½ timme, gick runt hela östran och det ända som intresserade William var hans giraffer i vagnen. Stora, stora ögon som var vidöppna där nere i vagnen... Men han var lugn, tyst och nöjd hela promenaden så det var mysigt.

När vi är på hemväg och har typ 2-3 minuter till ytterdörren då, Då orkar han inte kämpa emot längre. Somnar som en stock, promenaden fyllde alltså sitt syfte om än med lite senare resultat än vad jag hade planerat;)

Krävdes dock inte mer än en sömnpaus på 10 minuter för att vara på gott humör igen hela kvällen. Efter mat, mys och kel i soffan slocknade han sen vid halv 10 så det ska bli spännande att se om han kommer att sova hela natten inatt igen. 

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)