Image Map

16 nov. 2011

Isadora - 728 Black Galaxy


Denna nyhet som varit ganska omtalad på andras bloggar är det nu min tur att få visa upp. Precis som jag förstått att många andra gjort så föll jag handlöst för Black Galaxy. Iallafall i flaskan... 

728 Black Galaxy är ett multiglitterlack med svart bas, glittret slår i rött, blått och grönt. I flaskan ser det underbart ut, gnistrar och blänker om alla glitterpartiklarna så man blir lite salig av förväntan. Väl på nageln ser det ut så här:


Visst glittrar det fint även där men jag hade förväntat mig aningens mer faktiskt. Jag upplever mest att det vitt glitter utan något vidare blänk som syns. Jag tycker på intet sätt illa om Black Galaxy, det är helt klart snyggt. Kanske hade jag satt upp lite för hög förväntning? Förmodligen...

Men det finns många bra saker med detta lack, opakt på två lager, inga bekymmer med den breda penseln här heller. Trevlig formula som precis som 727 Merry Red torkar fort. Nackdelen med formulan är att den  lämnar en knottrig yta, jag har två lager topplack men naglarna känns fortfarande som blästersand.


Ur fokus för att ordentligt visa effekten.

     Här syns det jag menade, vita  glitterknottror istället för härligt multiglitter.

        

Tråkigt när förhoppningarna inte infrias men jag är inte ledsen över inköpet. Tycker fortfarande att det är ett snyggt lack och jag har än så länge inget liknande i min stadigt växande samling.

/Lela         

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)