Image Map

6 nov. 2011

Veckan som gått


Blir lite dålig uppdatering vad det gäller William och familjen här, mest naglar och lack som blir publicerade;)
Men nu kommer en liten bilduppdatering från veckan som gått.

  Ska det hjälpas ska det hjälpas ordentligt.

Han har utvecklats till en oehört hjälpsam liten kille, det ska hjälpas till med allt! Och han får hjälpa till med så mycket som möjligt, det är så häftigt att se när hela han fixat något på egen hand och lyser upp som en sol. Plocka ur diskmaskinen, plocka ur kassarna när man varit och handlat, lagat mat, torkat sig om näsan, dammsuga, vattna blommorna, you name it!I onsdags så var Cim och Selma här och lekte. När det efter ett par timmar började bli lite för intensivt med diverse oenigheter om vem som skulle ha vilken leksak så kröp han ner i sin leksakslåda (med viss hjälp;)). Där kunde han sitta ifred och leka med allt det han hade omkring sig. Kan väl knappast finnas något bättre ställa att leka på än i leksakslådan?

Härmapa

I takt med att han är mottaglig för mer information och lärande så har det börjat härmas. Det vi gör ska han också göra. Har jag tofs i håret ska han också ha tofs i håret, lika bra att göra honom nöjd. Blev han inte fin?:)


Buspappa

När pappa kommer hem från jobbet så ska det lekas! Det är inga muntra toner från den lilla mannen om den stora mannen har något annat han skulle behöva göra först. En av favoritlekarna just nu är att bli jagad av det stora gröna maskmonstret.

/Lela  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)