Image Map

30 nov. 2011

Paket från Tradera:)


Låg en trevlig överraskning i brevlådan idag, ett paket som jag hade börjat misstänka inte skulle komma fram till mig.
Vann en auktion på Tradera för ett par veckor sedan, betalade in och därefter hörde jag inte ett pip från säljaren. Mailat och snällt frågat om pengarna kommit fram, om paketet var på väg utan något svar. Men idag dök det upp:)


8 stycken O.P.I flaskor

Har knappt några O.P.I sedan innan men var lite sugen att testa fler, sett så många snygga swatches hos olika bloggare som gjort att ha-begäret stärkts. I fysisk butik är de ju så ruskigt dyra och jag ligger lite lågt med beställningar just nu innan jul så Tradera kändes som ett bra alternativ.

Det är 3 stycken fullstora flaskor och 5 stycken miniflaskor. Beskrivningen på Tradera utelämnde det mesta men de ser knappt använda ut, troligen enbart testade på enstaka nagel. Vad som är tråkigare är att jag inte vet vadflaskorna heter, står bara ett nummer i botten, inget namn. Försökt googla fram men det gick inge vidare.

Det var framförallt för 4 av de små flakornas skull jag budade på dem och de ser trevliga ut i flaskan. Ska ta och måla upp dem ikväll om jag hinner, delar med mig av bilder så snart det är gjort. 

Som om inte detta vore nog så ligger det ytterligare ett paket och väntar på mig på posten med nya julgardiner:) Strök och hängde upp de gamla och plockade ner dem lika fort igen, de hade gjort sitt helt enkelt. Men nu ska det bli julefint i hela huset, klockan ska bli 16 så jag får lov att hämta ut dem. Fördelen med att beställa julgardiner så sent är att det är REA på nästan alla ställen och man kan få det riktigt billigt, me like:)

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)