Image Map

22 nov. 2011

Kleancolor - Winter Wonderland


Glitter, glitter, glam-glam:)
Winter Wonderland är ett multiglitterlack. Basen är klar med MYCKET smått silverglitter som sen toppas med lite större runda glitter i blått, grönt, lila, rosa, rött, guld-oranget. Massa glitter med andra ord:)

Så glittrigt att det är svårt att fota.

Formulan är ganska tjock med allt det glittret i men inte svårlackad. Inga problem att sprida glittret jämnt över naglen, det kommer överallt automatiskt. Tre lager för att få det täckande, något lager till hade nog inte skadat för VNL men jag anser att det är glittrigt nog för att överseende med det;)Torktiden var okej för att vara så tjock formula.    
Som om inte WW glittrar nog på egen hand så fick det sällskap på ringfingret av Nubar - Petunia Sparkle som om möjligt glittrar ännu mer. Ett fullspäckat magentafärgat glitterlack som är vansinnigt snyggt:)
Lite klistrigt att lacka med, det är liksom överallt på en och samma gång. Gör mig inget för jag älskar det ändå!! Tackar Owls&NailPolish som hade det till salu så jag fick chansen att kunna beundra det på hemmaplan, tack tack. 
Fyra (!) lager topplack på bilderna för att dels få det slätt och för att få glansen och glittret att kunna jobba sitt yttersta. De fyra lagrerna kommer inte göra borttagningen lättare på något sätt men det är en annan dags bekymmer;)
/Lela      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)