Image Map

11 okt. 2012

Trälim fallerar

Ger upp försöken med att ha ha trälim som underlack till glitterlack och kommer i fortsättningen ha Seche Vite under. Det ger helt klart önskat resultat:)


/Lela

11 kommentarer:

 1. Jag med kommer oxå köra Seche!
  Synd att inte trälimmet funka... :/
  Jag kommer även försöka få tag i essence glitter underlack som ska gå och skala av så här. Prova kan man ju alltid iaf! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beställde någon flaska med något märkligt gojs från eBay igår som ska fungera på samma sätt som Essence. Återstår att se om det fungerar alls.

   Radera
 2. Trist inte limmet funkade, det verkas ju funka för vissa. Jag fortsätter pina mina naglar med aceton jag :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var lite trist, främst för att jag gillade idéen. Aceton har jag nog aldrig pinat mina naglar med...

   Radera
 3. Svar
  1. Seche Vite topplack fast använder det som underlack istället. Väldigt dålig fästförmåga i det så det släpper helt från nageln efter ett litet tag.

   Radera
 4. Jag säger ju det! Seche är bäst ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle lyssnat på dig från början, varför gjorde jag inte det?!

   Radera
 5. Har du först ett lager med baslack och sen ett med Seche? Och hur länge håller det på nageln innan det börjar trilla av?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej jag körde direkt på nageln. Ja det är väl där problemet kommer, mitt lossnade dag två precis innan jag skulle sätta mig i bilen och åka till jobbet. Efter jobbet hade jag inget lack alls kvar men då hade jag hjälpt det på traven lite. Så typ en dag eller två gissningsvis, kan tänka mig att det beror lite på vilken nagelkvalité man har.

   Radera
 6. Jag ska testa Seche alltså, jag använderf glitter så sällan för att det är så jobbigt att få bort och funkar det med Seche vore det rätt fantastiskt...

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)