Image Map

16 okt. 2012

O.P.I - You Only Live Twice

Tolv nya vackra lack, det var bara att blunda och välja på måfå. Och jag blev nöjd med mitt blindval, You Only Live Twice.Ett mörkrosa jellylack med flecks. Inte helt olikt China Glaze - 108 Degrees och Ahoy!, inte undra på att jag gillade detta. YOLT är både rödare och mörkare men precis lika underbart. Är något speciellt med rosa jellylack med flaks, det bara är så.

Två lätta lager med ett lager Seche. Lyckades dock förstöra lillfingret genom att skava loss en liten bit, trist men sant. 
Jag har inte sett Bondfilmerna så jag är inte rätt person att svara på om detta ger någon koppling till filmen, eller filmerna framöver för den delen. Med andra ord är jag opartisk i min bedömning av lacken, i alla fall är det så jag väljer att se det. 
Inköppställe:  eBay.com cbnailstore428
Kollektion: Skyfall 2012

18 kommentarer:

 1. Håller med om det där med rosa flakelack! =)

  SvaraRadera
 2. Så himla fint! Det där är ett av lacken jag var sugen på,tillsammans med Casino Royale. Och båda råkar även vara mina favorit Bondfilmer. Jag tror lacken bara är döpta efter filmerna och inte har någon speciell koppling :) Jag tycker nämligen inte det brukar vara så mycket färg i någon av filmerna ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej jag har aldrig föreställt mig Bond filmerna var speciellt färgrika så jag blev lite snopen när jag såg att det var så mycket färg i kollektionen. Men färg är kul så jag blir inte besviken:)

   Radera
 3. Tror det bara är jag som inte är helt övertygad om den här kollektionens storhet! Fint lack, men inte något jag sucktar efter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte du är ensam och dessutom, lite variation livar upp:)

   Radera
 4. Det är hur fint som helst men jag funderar på om det är för likt t.ex. Ahoy för att jag ska vilja ha detta också. Dina bilder på lacket är underbara i vilket fall. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:) Jag har inte gjort en direkt jämförelse men jag skulle inte vilja säga att det är så likt att det inte skulle motivera ett inköp. Se om jag kan slänga ihop en jämförelse ikväll.

   Radera
 5. Åhh så läckert - nu får jag lägga ytterligare ett lack till shoppinglistan ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den där listan blir aldrig tom av någon märklig anledning;)

   Radera
 6. Swatchade det här lacket häromdagen. Det är väldigt, väldigt vackert!

  SvaraRadera
 7. Det är fint men jag blir inte galet sugen på det :) Och tur är väl det, att man inte vill ha riktigt all man ser ;)

  SvaraRadera
 8. Ganska fint faktiskt. Men...många röda har jag redan...

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)