Image Map

5 okt. 2012

Layla - Mercury Twilight

H-E-M-S-K formula men galet snyggt lack! Det är det jag har att säga om Laylas holografiska lack. Men det är klart att jag vill vara med på Skimmerskuggans holofredag oavsett formula.Denna gången hade jag genomhärdat Seche Vite i botten och visst hjälpte det med första lagret. Sen körde jag på som vanligt med lacklager, kanske skulle haft Seche mellan varje. 
Det går att se de halvkala fläckarna på bilderna trots att det är fyra-fem lager på varje nagel. Jag gav helt enkelt upp, det syns inte på lite avstånd. 

Regnbågarna är så underbara att jag väljer att bortse från formulan. Redan vid första lagret gnistrar det ordentligt på naglarna. Åh, önskar att det vore mitt i sommaren nu så solen hade kunnat visa sig från sin bästa sida. Senaste veckan här i de sydostliga delarna av Sverige har det bara varit regn, regn och regn.
Inköpsställe: Harlow & Co
Kollektion: Layla Hologram effect 2012

/Lela

16 kommentarer:

 1. Det är just därför jag irriterar mig lite på alla "tips" om vad man ska ha under hololack: det hjälper ju bara första lagret! Om tillverkarna kunde göra lack med vettig formula så hade lacken funkat varje lager istället för bara det första med nån speciallösning :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tänk om de kunde göra det, vad lyckliga vi hade blivit då allihopa:) Sluppit alla holosjuka lack.... Man kan ju alltid drömma!

   Radera
 2. Superfint.... men som sagt.. det här med formula. Vi pratar inte om det. Det är för smärtsamt ;-)

  SvaraRadera
 3. men alltså... SÅ stora problem har inte jag med formulan på Layla?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det svarta Layla upplevde jag inte alls så här jobbig att lacka med även om vi inte direkt blev bästa vänner.

   Radera
 4. Iiihhh så fina regnbågar! Det suger att måla med holosjuka lack dock. Har du testat en Aqua Base? Jag tycker det funkar så bra med ett lager vanligt underlack och sen ett lager Aqua Fix från MUS, det gör så mycket för de kala fläckarna. Jag älskar Laylas formula på den basen, även om de nya lacken är bättre att måla med än de gamla...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej jag äger inget AB och känner inte för att köpa det heller. Mest av princip skäl tror jag, man ska inte behöva ha massa primers för att det ska fungera att lack med i min mening... Men ett par sådana här till så kanske jag väljer att överväga mina principer;)

   Radera
 5. För mig hjälper ovanstående metod även för andra lagret och jag målar aldrig fler lager än så med Layla, då det aldrig blir några kala fläckar. Sen gör inte Sminkan och jag på samma sätt för vi har olika naglar, hon kör oftast på bar nagel men det går åt helvete för mig då jag inte har lika släta naglar som hon.

  SvaraRadera
 6. Vad tråkigt att det krånglade för dig. Hoppas du hittar en teknik som funkar för dig för det är ju ett lack man vill bära ofta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det hoppas jag också för precis som du säger så vill man ha så här vackra lack på naglarna oftare. De förtjänar bättre än att bara bli stående i lådan.

   Radera
 7. Vad tråkigt med krångel! Men lacket är alldeles fantastisk fint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utseendet väger upp krånglet tack och lov:)

   Radera
 8. Vilka underbar regnbågar! Men flagnandet, det är ju helt sjukt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja de väljer vi att bortse ifrån. Var ju faktiskt inte lackets fel.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)