Image Map

28 jan. 2013

Lack från Barcelona

Självfallet så blev det en del lack inköpt på min oväntade resa. 16 stycken blev det totalt vilket chockerade Tomas en del. Han hade väntat sig minst 30 stycken;)

Det fanns ofantligt mycket fler lack att köpa men jag riktade in mig på märken jag inte kände igen i färger som faktiskt lockade mig. Och då landade det på 16 stycken. 


Sex flaskor från KIKO varav tre i deras holografiska lack. Först hittade jag inte dem men efter lite letande så låg de i en REA-korg. Så de var billigare än de vanliga lack, sånt gillar vi. Två lack från ett märke som heter Sfera, för mig okänt. Men de som är mer modeintresserade än mig kanske känner igen det för de gjorde kläder också. 


Tre lack från Astor, ett billigt märke jag hittade i ett av de enorma varuhusen som fanns. 


Precis runt hörnet från hotellet fanns det en kosmetikaffär med mängder av läckra lacker och snygga ögonskuggar. Det fanns matta, neoner, nailartlack, kräm, glitter och duokroma. Här hade jag kunnat gå loss ordentligt om jag inte hade lagt band på mig själv. Längst ner är det ett lack från Rituals, dyrt i förhållande till de andra men det såg så snyggt ut så jag kunde inte låta bli. 

Så om jag inte hade jobb sedan innan med att försöka göra om i min Helmer så har jag nu lite mer jobb där. Men det är ju kul att testa nya lacker, främst när det är märken man inte provat innan. 

/Lela

20 kommentarer:

 1. AAAAAAAAAH! så avis jag är! Vill också ha ;) Får nöja mig med swatcher och dreggla på dina kommande bilder. :D Tycker det var kul att 16 chockerade Tomas, dvs att 16 var ett litet nummer. Låter som din karl har vänjt sig. Måste vänja min med! Han tittar skeptiskt när det kommmer ett paket på 9 lack och undrar om det är färdigshoppat för evigt, "för nu har jag ju alla färger". :) lol

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha ja han är van nu:) Börjar tom kunna benämna vilket typ av lack det är, creme, skimmer, metallic, holografiskt och så. Märken börjar också sitta nu. Sen är han också övertygad om att jag har typ alla färger som finns men han talar inte om det så ofta;)

   Radera
 2. Åh vilka massa skönheter! Ser framemot en massa spännande swatcher!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska försöka swatcha upp dem inom det snaraste.

   Radera
 3. Många nya vackra nykomlingar! Den där rödaktiga Flormar är jag mycket nyfiken på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara testat den på en tejpbit i affären än så länge men den ser lovande ut:)

   Radera
 4. Nagellack av nya märken är ju nästan det bästa med att åka bort ^^
  Fast jag är gräsligt avundsjuk på dig för Kiko-holosarna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade jag haft mer sans och vett skulle jag ju plockat på mig fler av holosarna. De hade varit bra som betalningsmedel mot annat. Nu blev jag bara så glad när jag hittade dem i REA-korgen att jag tog en av varje och betalade snabbt som fanken innan de hann ångra sig... Dumt så här i efterhand.

   Radera
 5. Vilken härlig hög med lack. Är nyfiken på allihop. :)

  SvaraRadera
 6. Åh, Kiko-lacken ser så läckra ut och att dessutom hitta dem på rea, kan ju inte bli mycket bättre :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det var fullständig lycka där för stunden:)

   Radera
 7. Så mycket fint!! :D

  SvaraRadera
 8. OMG vad mycket fint!!!
  Kul med lite nya märken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var de nya märkena som lockade. Fanns ju mängder av OPI, Essie och så också men de kan jag ju köpa var som helst. Roligare med lokala tillverkare:)

   Radera
 9. Vilken härlig skörd, det ser ut att vara fina lack allihopa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska nog kunna finnas en och annan riktig gobit där:)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)