Image Map

1 jan. 2013

IsaDora - 723 Chateau Grey

Första januari, möjligen den tråkigaste dagen på året? Ingenting har öppet, majoriteten har huvudvärk och den allmänna ångesten tränger sig på inför alla nylagda nyårslöften som man inte kommer att hålla ändå. Ungefär lika tråkigt är detta lacket. 
Fesgrått med lite skimmer i, Chateau Grey var verkligen inget upplyftande lack.Två lager med krämig formula toppat med ett lager Seche. Formulan och torktiden har jag inga invändningar mot alls. Det är färgen jag inte kommer helt överrens med. 
Om ni funderar på varifrån alla knottror kommer så kan jag berätta att det är ett resultat av Seche Vite/glitterlack metoden. Ibland, av någon anledning så släpper lite av det översta nagellagret. Och glömmer man buffra ytan efteråt och går direkt på ett annat lack så blir resultatet så här. Note to self, glöm inte buffra!
Inköpsställe: Minns inte, Maxi kanske?
Kollektion: Hösten 2011

/Lela

4 kommentarer:

 1. Håller med dig, fesgrå färg. Inget jättespännande och det påminner lite för mycket om den tråkiga himlen vi tycks vara tvungna att dras med den här vintern.

  SvaraRadera
 2. Låter läskigt att nageln skivar sig så... Jag brukar polera naglarna blanka med den finaste sidan av buffern, då är risken mindre att ytan påverkas av yttre faktorer sen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt bra för nageln är det förmodligen inte. Det är inte hela nageln som släpper utan mer som om du tänker dig en nopprig tröja, det blir som noppror på nageln som snabbt försvinner med lite polering.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)