Image Map

27 sep. 2013

China Glaze - Get Outta My Space

Vissa kollektioner tar tid att komma igen trots att kvalitén på dem är toppen. Depends holografiska kollektion är en sådan och China Glaze Hologlam är en annan. Men med dagens holofredag kommer jag ett steg närmare i att avverka iallafall Hologlam. Get Outta My Space är en sober syrenlila med ganska mycket metallikkänsla. Två lager på nakna naglar klarar jag mig bra på, täcker fint och torkar normalt. 
Lyckades inte lura fram så mycket holoeffekt i mina bilder dessvärre, annars så glittrar detta fint i solsken. Den ljuslila nyansen är mjuk och vacker och ger naglarna en illusionen om att vara väldigt sköra och sårbara. På ett positivt sätt kanske jag ska tillägga. 
Inköpsställe: Transdesign.com
Kollektion: Hologlam 2013

/Lela

10 kommentarer:

 1. Tycker hela Hologlam verkar vara en hit. Äger dock inte en enda själv! Måste ändra på det.

  SvaraRadera
 2. Åh, hologlam är verkligen en toppen kollektion. Detta är dock inte favoriten färgmässigt men jag gillar den i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte heller min toppfavorit men fin är den:)

   Radera
 3. Mycket tjusigt! Finfina bilder också :)

  SvaraRadera
 4. Väldigt vackert lack! Effekten är så mjuk och fin :)

  SvaraRadera
 5. Det är likadant för mig, jag har ett antal både Depend och Hologlam stående. Försöker köra ett Hologlam i veckan för att beta av dem nu och det är ju ingen uppoffring precis, det är ju ljuvliga lack! Det här är himla snyggt, detta har jag burit och gillade det verkligen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha nej det är inte så att det gör ont att testa dem direkt;)

   Radera
 6. Vad oväntat fin denna var! Jag är också seg med denna kollektion..bara provat en eller två och har ingen brådska heller.

  SvaraRadera
 7. Men åååh vad vackert!!
  /Annika F

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)