Image Map

24 sep. 2013

Steg för Steg - Leopardmanikyr

Leopardmanikyrer är heta just nu och visst är det kul att ha färgglad kattpäls på naglarna. Här kommer en enkel steg för steg guide på hur du gör din egna leopardmanikyr. 

Att ta fram innan du sätter igång:Färgat lack i två olika nyanser, svart nailartlack och dottingtool (fungerar med hårnål, knappnål eller pennspets också). 

Steg 1:
Lacka nageln med grundfärgen precis som vanligt. Låt torka ordentligt innan du fortsätter.Steg 2:
Gör oregelbundna prickar/fläckar i en avvikande nyans med hjälp av ditt dottingverktyg. Sprid ut dem över hela nageln.Steg 3:
Måla konturer med nailartlacket runt fläckarna. Linjerna ska inte omsluta hela fläcken så var "lite slarvig".Steg 4:
Lägg ett lager topplack ovanpå för att skydda dina leopardnaglar mot slitage. FÄRDIGT!Det finns mängder av varianter på leopardnaglar, jag har gjort ett par olika varianter som jag hoppas kan ge lite inspiration. /Lela

9 kommentarer:

 1. Haha!! Jag sitter just nu med vita prickar på naglarna eftersom jag för 30 min sedan fick för mig att göra leopard print :) Vilken timing! :)

  SvaraRadera
 2. Jättebra tutorial - nu fick jag genast inspiration, tack! :)

  SvaraRadera
 3. Men tack!! gillar den här typen av inlägg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska försöka komma igång och producera fler av denna typ av inlägg, de tar lite tid att göra bara så det går inte så fort framåt.

   Radera
 4. Fint! Jag gillar att det ser så fint och välgjort ut, trots att man "ska" göra det lite slarvigt! Skall nog våga mig på det här vid tillfälle :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)