Image Map

12 sep. 2013

Tips och Trix - Rengöra nailartverktyg

Ibland dyker det upp diskussioner på olika forum och bloggar om vilket som är bästa sättet att rengöra sina nailartverktg. Så jag tänkte dela med mig av mitt sätt. 

Jag använder mig av en dip-in burk, fördelen med en dip-in burk är jag aldrig behöver utsätta mina nymanikyrerade naglar för någon removervätska. I detta fallet är det ett dottingtool jag har använt. Enkelt och smidigt doppar jag den i dip-in burken. Och vips så är den ren igen och färdig för att återanvändas. Visst är det härligt när det inte behöver vara krångligare än så här? 
Fungerar på de allra flesta nailartverktyg. Tänk bara på att iaktta försiktighet om du rengöra penslar så här, det är inte alla penslar som tål remover. Syntetspenslar kan smälta och bli oanvändbara. 

/Lela

8 kommentarer:

 1. Jag gör likadant och det funkar klockrent. :-)

  SvaraRadera
 2. Jag gör likadant. Toppen för att behålla sin nya mani helt orörd. :)

  SvaraRadera
 3. Jag, som inte använder dip-ins har istället en liten plastbehållare som jag häller lite aceton i, och i den doppar jag verktygen - penslar "gnuggar" jag lite mot botten/kanten och rengör, andra verktyg stoppar jag i och torkar sedan av mot papper/bomullsrondell..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det fungerar ju rent tekniskt precis lika bra. Det jag möjligen tänker är att det går lite till spillo när man gör så? Det går ju inte direkt att hälla tillbaka;) Inte för att remover kostar så många kronor men i alla fall.

   Radera
 4. Jag gör också likadant. Det är ärligt talat en av mina största användningar för dip-inburken eftersom jag tycker den så snabbt blir missfärgad av alla mörka lack jag har jämnt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder inte heller min för att ta bort hela manikyrer. Möjligen en enstaka nagel om jag lyckats sabba den mitt under pågående lackning. Annars är det bara för städning och övrig rengöring.

   Radera
 5. Så där gör jag också! Sjukt smidigt. Fast jag använder den till att ta bort hela manikyrer också.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)