Image Map

17 sep. 2013

KICKS - Red Sand

KICKS hakar på trenden och har precis lanserat en texturkollektion på 12 flaskor. Det är lite blandat mellan glitter och vanliga, jag köpte två med glitter och ett utan. När Tomas härom kvällen fick välja vilken färg jag skulle lacka om med och han svara rött så var valet inte så svårt. KICKS - Red Sand.I flaskan ser det klassiskt rött ut med lite skimmer i, på nageln förvandlas den till vinröd. Jag blev lite förvånad, nyansskillnaden var tämligen stor. 
I övrigt så är det trevligt att lacka med, lätt att applicera, täcker bra och torkar fort. Två lager räckte gott och väl för mig. 
Jag köpte Red Sand för att jag tyckte det såg snyggt ut i flaskan, tänkte att det skulle bli snyggt till jul. Så även om det var en viss besvikelse när nyansen inte stämde så gillar jag det ändå. Den vinröda passar nog mig bättre egentligen än den klassiskt röda hade gjort. 
Hållbarheten verkar dock inte vara toppen, på bilderna har jag burit det knappt ett dygn och det är redan lite tippwear. En av nackdelarna med texturlacken är just tippwear tycker jag. Vill inte gärna "förstöra" effekten genom att slänga på ett lager topplack. Men om man nu vill göra det så blir resultatet så här:Inköpsställe: KICKS
Kollektion: Sugar Lacqure 2013

/Lela

8 kommentarer:

 1. Jag har lite svårt för sandlack utan glitter, men det var en himla mysig färg!

  SvaraRadera
 2. Det där var intressant. Det kan jag absolut tänka mig att köpa.

  SvaraRadera
 3. Fy! Nej, sandlack är absolut ingenting för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte alls? Varken med eller utan glitter?

   Radera
 4. Jag är nog lite som Sanna, vill gärna ha lite glitter i sandlacken för att de ska bli så amazing. Men det är helt ok trots allt. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gillar de utan glitter förvånansvärt mycket faktiskt, gillar känslan av gammal strukturtapet.

   Radera
 5. Wow, den här var verkligen supersnygg! Färgen känns helt rätt i höst.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)