Image Map

16 nov. 2014

NailArt Sunday

Just nu är det nästan mörkt för jämnan, mörkt när man går upp och mörkt när man kommer hem. Löven ligger utspridda på gräsmattan och lämnar grenarna nakna och kala. Att det fortfarande klassas som sommar rent metrologiskt här nere i söder är något annat (iaf har det gjort det till alldeles nyligen)

Siluetten av det nakna, kala trädet kan vara både skrämmande och mystiskt. Eller så kan det bli en vacker tavla. 

Jag minns inte vilket lack det är jag bär i botten, det kan vara något från IsaDoras senaste kollektion. Kanske 789 Purple Prune. Stämplingen är från Bundle Monsterplatta 407. 

Denna vecka håller jag tummarna för att det blir fler deltagare. Förra veckan var en all-time-low, kanske var det så att temat inte tilltalade. Eller är det så att intresset för NailArt Sunday börjar lägga sig? Det kanske är dags att uppgradera på något sätt? Lämna gärna din åsikt, den behövs. 

/Lela  


16 kommentarer:

 1. Jättesnygg manikyr! Den där plattan är verkligen mångsidig och rolig, gillar ditt färgval.
  Jag noterade också deltagandet sist och var förvånad. Jag upplevde marockanskt som ett mycket flexibelt och roligt tema! Vet inte hur man skulle kunna uppgradera NAS, tycker det är bra balans nu mellan fritt och teman. Kanske kan du ha en omröstning för kommande teman för att se var folk vill köra för stil?

  SvaraRadera
 2. Jag är bara med då och då och bara via Instagram då jag inte bloggar. Fritt val är alltid lättare men speciella teman är också roligt och det är kul att se hur olika man kan tolka samma tema.
  Jag tycker det är bra som det är och dina naglar idag är vrålsnygga!!

  SvaraRadera
 3. Jag älskar verkligen din manikyr den här veckan! Vad har du använt för guldlack till stämplingen?

  Tyckte också det var konstigt att vi var så få förra veckan. Svårt ämne kanske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Barry M guld, det var någon smart en som tipsade om det;)

   Radera
 4. Oh så fint, färgerna tillsammans och motivet. Jag försöker vara med på Nail Art Sunday och andra temadagar också men ibland räcker inte tiden till och novembermörkret hjälper inte heller inspirationen direkt. Annars så tycker jag Nail Art Sunday är kanonkul, det utmanar och får mig att tänka till i kreativa banor och jag får tillfälle att öva!

  SvaraRadera
 5. Hjälp så fint! Blir sugen på att skaffa mig några fler plattor. Har bara tre med ganska tråkiga motiv. Jag är med emellanåt och tycker verkligen att det är kul. Det som gör att jag tappar intresset är nog tema-dagarna. Jag har nästan aldrig varit med när det har varit tema och det är p.g.a. min egna förmåga. Jag är ju inte så avancerad. :) Däremot är det kul att titta på andras bidrag och tolkningar. :)

  SvaraRadera
 6. Otroligt snygg nail art! Och personligen så är jag väldigt förtjust i Nail Art Sunday, gillar variationen på de olika teman, det är roligt att utmana sig själv ibland, och så tycker jag det är bra att varannan gång är fritt val. Tyckte om det marockanska temat med och hade tänkt ut en nail art till det också, men tyvärr var jag bortrest så jag kunde inte delta då. Det kanske bara föll sig så att folk fick förhinder just den gången? :) Jag hoppas det var så i alla fall, ser gärna att Nail Art Sunday fortsätter!

  SvaraRadera
 7. Mycket fin nail art! :)
  Själv hade jag mycket att göra förra helgen+ att jag såg temat för sent så hann inte med att fixa någon nail art. Jag gillar ju NAS och vill gärna delta så ofta jag bara kan, tema eller inte tema. Mitt enda tips (som kanske skulle få fler att förmå sig att delta?) skulle vara om temana släpps tidigare? Typ i början av månaden eller så? Då har man 2 veckor på sig till första temat, sen veckor på sig till andra temat. Förslagsvis skulle det första temat kunna vara enklare än det sista? Typ prickar/streck/gradient på första och drakar/art deco/musik på andra. I mitt fall hade jag i så fall hunnit med förra helgen för då hade jag haft tid att förbereda eftersom jag visste att jag hade mycket den veckan. Meeen, kan ju bara vara en tillfällig svacka. Rent generellt känns det som att många "överger" bloggläsande till fördel för instagram mm. Har själv färre läsare nu än vanligt.

  SvaraRadera
 8. Jag gillar verkligen Nail Art Sunday, men har ibland lite svårt att vara med på temaveckorna. Dels är det min egen förmåga som begränsar mig, men mest är det en tidsfråga. Jag behöver lite mer tid för att hinna kolla vilket tema det är, ha tid att pyssla ihop en manikyr och fota den. På de valfria veckorna blir det oftast arkivinlägg. Gelics förslag om att släppa temana tidigare skulle kanske hjälpa. Men det är kul med teman också, så jag tycker inte du ska sluta med dem!

  SvaraRadera
 9. Supersnygg stämpling och fin helhet. Jag tänkte också på att det var få som var med förra veckan, jag tolkade som att det berodde på svårt tema, jag hade inga som helst idéer på det. Men i ärlighetens namn är jag ju mest med när det är fritt val och jag ändå har nån nail art att visa... Jag tror också på att släppa temat tidigare för övrigt:)

  SvaraRadera
 10. Jag gillar dina Söndagar som dom är, men jag är på tok för dålig på att planera. Din dagens är Lovely, en sån platta vill jag med ha.

  SvaraRadera
 11. Det är verkligen som en vacker tavla.

  SvaraRadera
 12. Vilken jättefin nailart! Ursnyggt!

  Jag hade velat vara med förra veckan, men hann inte. Tror att många har svårt att hinna med! Kanske inverkar ljusbristen också? Det är väldigt skralt (mycket skralare än här!) med deltagare i holofredag också nuförtiden.

  SvaraRadera
 13. Snyggt! Lila och guld gör sej jäkligt bra tillsammans

  SvaraRadera
 14. Svarar alla i ett gemensamt inlägg, känner mig som en robot annars eftersom det blir ungefär samma svar till var och en;)

  Först och främst kan vi enas om att det inte var någon personlig kampanj mot mig, det föreföll sig nog bara så att det inte var så många som hade tid över förra söndagen. Och så kan det ju givetvis vara och måste få fortsätta vara, det ska inte på något sätt vara ett tvång att vara med. Då har NAS tappat sin charm, alla är med efter egen förmåga och det gäller både det kreativa och tidsmässigt.

  Ett par av er önskar att få reda på fler tema samtidigt för att kunna planera och jag förstår verkligen vitsen med det. Det som hindrar mig är min egna lathet, jag tänker sällan ut ett tema i förväg utan bestämmer mig i samma stund som jag ska annonsera det. Därav kan det ibland bli vad som kanske uppfattas som lite konstiga teman ibland;)
  Men jag lyssnar på er deltagare/läsare och tar mig kragen. Från och med december kommer jag att presentera hela månadens teman på samma gång. Ska bara komma på något snyggt sätt att göra det på.

  Tack för alla åsikter, tankar och ideér. Det är gynsamt att ha en öppen diskussion ibland. Och framförallt ett stort tack till alla er som vill vara med oavsett om det är varje vecka eller mer sällan. Utan er hade det inte varit möjligt!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)