Image Map

30 nov. 2014

NailArt Sunday

Klockan är nära midnatt och jag har skurat, putsat och fejjat hela kvällen. Det där med att vara lite pedantisk av sig och pynta till advent innebär en hel del jobb. Lite för mycket jobb kan tyckas så här i efterhand. Men visst ingår det att olja alla möblerna för att kunna sätta upp stakarna i fönsterna?

Med det sagt så kommer jag att visa en manikyr från arkivet idag. Den är inte så värst gammal, någonstans i oktober skulle jag tro. Basen är underbara Raspberry Truffle som jag visade häromdagen. 


  
Och som det så ofta blir för min del numera så förvandlas mina manikyrer snabbt till skittletter. Här i form av stämpling med Barry M - Gold på pek- och långfinger, OPI - Goldeneye på ringfingret och en rhinestone på lillfingret. Tanken var att försöka skapa en lite 60-tals inspirerad nailart. Mönstret känns rätt men jag vet inte om kombinationen gjorde mitt budskap så mycket tydligare. Hur som så tyckte jag om denna skittletten, färgerna var fina ihop. 

Vad har ni på naglarna denna första advent? (Är det bara jag som tycker det känns galet med advent redan? Det var ju 12 grader varmt bara för några veckor sedan.)

/Lela10 kommentarer:

 1. Din manikyr var lika vacker som vanligt, vilken fin kombo. Är inne i ett stämplingflow så jag bara älskade dina:)

  SvaraRadera
 2. Så fint! Älskar färgskalan och är alltid imponerad av stämplade manikyrer!

  SvaraRadera
 3. Åh va snyggt! Jag tycker jag kan ana lite 60-tal i den också ;) Jag har hängt upp mina julstjärnor+ ljusstakar men inte putsat något alls måste jag erkänna. Var och en har egna standarder ;)

  SvaraRadera
 4. Otroligt snyggt, älskar färgerna!

  SvaraRadera
 5. Manikyren har helt klart lite vintage-känsla. Skitteletter är alltid underbara också. :) För min del är det fortfarande "ojuligt", inget julstök eller julpynt och kommer inte bli heller, ska fara till sverige i mitten av decemeber. Var iofs på julmarknad och drack tysk glögg igår. :)

  SvaraRadera
 6. Väldigt snyggt och färgerna gjorde sej suveränt bra tillsammans

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)