Image Map

9 nov. 2014

NailArt Sunday - Marokanskt

Jag lurade mig själv lite med dagens tema. När jag valde marokanskt så var det för att jag länge haft en bild av en nailart i lila, grönt, brunt och guld. För det var så jag såg de marokanska färgerna, mustiga, jordiga och fulla med härliga mönster. 
När jag alldeles för sent igår kväll började googla lite på marokanskt kakel för att leta mer inspiration så insåg jag att marokanskt inte alls var vad jag hade föreställt mig. Nog var färgerna jordiga och fulla med mönster men det var inte alls den färgskalan jag trodde. Men det var inte alls de mustiga färgerna jag föreställt mig, istället var det förhållandevis mycket vitt inblandat. Vitt med blått mönster, vitt med grönt mönster, vitt med brunt mönster, vitt med grått mönster, ja ni fattar. Med en stark känsla av att vara snuvad på konfekten letade jag vidare och hittade till slut en förlaga som gick i grönt, både botten och mönster. Så det var därifrån jag tog min inspiration. Kunde inte låta bli att addera lite guld ocks¨, var så inställd på att det skulle vara guld med. 
Inte supernöjd med resultatet men jag var också lite nerslagen när jag gjorde den då det inte riktigt blev som jag hade tänkt mig. Däremot är jag riktigt taggad på att se era marokanskt inspirerade naglar blev, tror att vi kommer få se ett och annat storverk idag!

/Lela
6 kommentarer:

 1. Jag tycker som alltid, att din manikyr var jättefin. Kakel jahaja...jag brukar bara googla på bilder. Ska jag tänka på nästa gång, lär mej nytt för jämnan här hos er andra:) Hoppas min duger idag, hade lite bekymmer med att få in bilden idag, så det blev en konstig och suddig bild. Men lyckades iaf till slut. Kul tema.

  SvaraRadera
 2. Jag insåg också att mina tankar på grönt/rött/guld var helt felaktiga.. Jag gillar din manikyr.

  SvaraRadera
 3. Jättesnygg manikyr! Precis som du fick jag för mig att den marockanska färgskalan var något annat än den verkligen är men det gör kanske inte så mycket :) Är det en BM-platta du stämplat med? Ser lite bekant ut men är inte säker...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det gör inget alls, jag blev mest väldigt ställd och aningen besviken att jag inte "fick" göra det som jag först hade en plan för;)
   Det är mycket riktigt en BM-platta, nummer 404 för att vara exakt.

   Radera
 4. Jätte fint! Tycker dom har en hel del guld detaljer i sina tyger, möbler och sådant.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)