Image Map

2 nov. 2014

NailArt Sunday

Jag är inte mycket för att fira Halloween i verkliga livet men det är en tacksam högtid att göra nailart av. Så jag misstänker att min orange-svarta nailart inte är den enda vi kommer att få se idag även att det är fritt tema. 

Har massa roliga stämplar inspirerade av Halloween och hade nog kunnat skrapa ihop en hel del lack som gjort det ännu bättre men jag orkade faktiskt inte. Jag gjorde nämligen denna nailarten ett mitt i natten. Jag och sonen var bortbjudna på middag igår kväll och vi hade så trevligt, som vi alltid har med i det värdparets sällskap, att hemkomsten blev en aning senare än beräknat. Så på naglarna satt bara By K - Hallow just då, en liten stund senare hade det fått sällskap av lite halloween-mönster. Kanske inte det absolut mest innovativa eller mest precisa nailart jag gjort men den fyller sitt syfte.  

Kommer mina naglar få sällskap av andra "hemska" naglar idag eller blir det betydligt mer fromma manikyrer att njuta av?

/Lela9 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Nu funkar det iaf Anki!
  Jag har inte kört några Halloween naglar i år, har sett hur många snygga som helst men inte känt för att hoppa på trenden. Gillar att dina är ganska diskreta ändå, man ser bara på nära håll Vad det är.
  Sen måste jag fråga, jag har ofta problem med att läsa din blogg från mobilen. Fonterna blir för små och även bilderna. Vet inte om det är jag som gjort något elle vad det kan vara. Skriva kommentarer är särskilt svårt. .

  SvaraRadera
 3. Det här blir mina första Halloween naglar för året och troligen dom sista också även om jag älskar färgkombon svart/orange.

  Jag gillade dina naglar!

  SvaraRadera
 4. Svart och orange är en klatschig och glad kombo, även jag har en Halloween-variant idag. Gillar din variant med stamping! =)

  SvaraRadera
 5. Härliga färger och fin stamping!

  SvaraRadera
 6. Fint! Jag har inga läskiga klor att bjuda på, men är med ändå ;)

  SvaraRadera
 7. Snyggt! Ingen halloweenmanikyr för mig dock, jag kör snarare på juligt:)

  SvaraRadera
 8. Snyggt! Trick or Treat nageln är min favorit

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)