Image Map

26 okt. 2014

NailArt Sunday - Bröst (United in Pink)

Tuttar, tuttar, tuttar överallt! (någon som minns låten med Hjalle och Heavy?)

Det är inte var dag jag önskar att få se bröst på alla nagelbloggar. Bröst är väl annars något som inte brukar platsa så bra i vår bloggkultur. Men när det är under bannern United in Pink så lägger jag mer än gärna ut ett par bröst eller två på bloggen. 
Jag hade en massa tankar i början på vad jag skulle göra men få av dem kände jag att jag hade svårt att genomföra och få snygga resultat med. Sambon föreslog hängbröst, han tyckte det var ett enkelt sätt att måla bröst på hela nageln. Förstod hur han tänkte men nej det var inte riktigt det jag var sugen på, jag ville ha något mer erotisk och kanske lite mer hemlighetsfullt än så. Jag var ute efter något sådant här fast där brösten fanns med.Så efter lite sökande på nätet så hittade jag en oljemålning som jag använde som förlaga. I mitt bidrag denna söndag är det brösten som är i fokus snarare än den rosa färgen. 
Det är frihandsmålat med akrylfärg och små penslar. Lite brusigt och bullrigt så där, som det ska vara vid den här typen av måleri. 


   
För att kompensera det rosa bortfallet så kommer jag att skänka en slant till till Cancerfonden innan oktober är slut. Har ni inte redan gjort så gör det. Bidrag efter möjlighet, lite är bättre än inget! 
Och nu ser jag med spänning fram emot era bidrag, är så taggad på att se era bröst!
16 kommentarer:

 1. Så fina, som riktiga konstverk ju. Jag hinner inte vara med idag tyvärr, men hade tänkt ut att jag skulle göra bröst från ung till gammal, som den där gamla tavlan med en människa som föds till hon dör om nu nån minns den. Och ja jag minns låten;)

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker manikyr! Det kan jag garantera att min inte är :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den låten minns jag absolut! Min extremt (ett tag i alla fall) tuttfixerade son älskade den :)

   Radera
 3. Wow, vad snyggt! Vilken konstnärlighet!

  SvaraRadera
 4. Imponerande! :) Får se om jag är med idag, har en idé men vet inte om jag hinner realisera den! :P Och måste bara få skratta lite åt formuleringen "är så taggad på att se era bröst!" ^^ *fnissar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var meningen att ni skulle få fnissa lite;)

   Radera
 5. Wow vad fint! Jag är imponerad!

  SvaraRadera
 6. Supersnyggt och konstnärligt! Jag blir lite nyfiken om du testat att måla med olja eller akryl på duk nånting? Känns som att du definitivt har potentialen! :D Jag fnissade också lite åt bröstkommentaren (som honmednaglarna)...^^ Klurigt tema som jag fick fundera endel på innan jag kom på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut det har jag. Framgår inte av mitt inlägg men det är jag som målat den första bilden också.
   Gick Konst & Form på gymnasiet så jag har testat på de flesta tekniker. Min favorit är att teckna blyerts men måla olja/akryl är ganska kul det också.

   Radera
 7. Wow, vilka konstverk! Och färgskalan gillar jag skarpt. Idag är jag också med på detta viktiga tema, och det blev en egen tolkning av bröstcancer och sjukdom.

  SvaraRadera
 8. Wow, sååå läckert! Som små tavlor på naglarna! Underbart! :-)

  SvaraRadera
 9. Oh, så himla snyggt! Ska fixa ett inlägg men det blir senare idag =)

  SvaraRadera
 10. Wow vilka konstverk :) Fattar inte hur du har fått till det så snyggt, glad att du inte körde på sambons förslag :P

  SvaraRadera
 11. Fantastiskt vackert! Du borde utforska den här mer konstnärliga stilen mycket mer, det är både tilltalande och väldigt unikt/eget.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)