Image Map

5 okt. 2014

NailArt Sunday

Det har blivit mindre vanligt lackade naglar och mer nailart på mina naglar i verkliga livet nu sedan efter semestern. Jag har för mycket på min agenda så jag hinner helt enkelt inte byta var dag som innan. Och ska det sitta på fler dagar än en så får det gärna vara något mönster på. Helt vanliga lackade naglar tilltalar mig inte så mycket just nu.

Problemet med att bära samma nailart i ett par dagar och vara som mig, vilja att det ska matcha kläder och så är att det kan vara svårt att hitta neutrala men ändå spännande motiv att göra. Äppelgrönt med rosa detaljer är snyggt men passar inte till allt. 
Något som däremot passar till, om inte allt så till det mesta är dagens nailart. Grå stämpling på silvrig botten i form av snirkliga bladmönster med ofärgade rhinestones istället för knoppar. Neutralt men ändå tillräckligt vågat för att dra lite uppmärksamhet till sig. Går lätt att matcha med det mesta i garderoben och är mer intressant att bära än ett enkelt lack. 

Vilken fas är ni inne i just nu? Är det mest nailart eller mest enkelt lackade? Eller är det så att nailarten alltid sparas till just söndagarna?

/Lela17 kommentarer:

 1. Fint! Gillar enkelheten i manikyren, som du säger, den passar till det mesta, Jag älskar att göra nail art men trivs bäst i enkla lackade naglar. Har dock på sista tiden, efter sommaren, börjat bära lite nail arts till vardags.

  SvaraRadera
 2. Ja ska man matcha blir det svårt ibland :) det här var iofs snyggt men det känns tråkigt att kläderna begränsar. Jag har extra mycket att göra i höst så naglarna borde eg få mindre utrymme men jag kan inte låta bli att ändå spendera tid med nail art :)

  SvaraRadera
 3. Inte alltid så lätt att matcha, men jag tyckte din manikyr var jättefin och funkar ju till det mesta :)

  SvaraRadera
 4. Jag är ingen nailart-tjej, föredrar enkla manikyrer. Däremot älskar jag att experimentera med olika versionen av franskmanikyr eller göra enkla ränder, alltid tvåfärgat där den enda gärna är creme och den andra en foil eller metallic =)

  SvaraRadera
 5. Jättefint! Det är lite klurigt med djärvare lackfärger och matchning, det håller jag helt med om. Därför det är så praktiskt med mörka lack tycker jag...

  Jag är med idag igen, då har fått in mig på skittlettespåret :)

  SvaraRadera
 6. Alltid snyggt med silver och svart, funkar ju till allt! =) Deltar med arkivbilder idag igen - jag är verkligen trött på att ha samma manikyr på naglarna för 13:er dagen i sträck och vill byta men orkar inte just nu...

  SvaraRadera
 7. Väldigt fin manikyr, kul och annorlunda men ändå matchande till allt/det mesta. Jag är inne i en nail art-period nu, vilket jag iofs oftast är, det blir oftast "vanliga manikyrer" när jag inte har tid att fixa. Dock är det svårt att låta bli att hålla på med naglarna. Nu har jag gott om tid och kan leka ganska fritt. Känns som att det inte råder brist på nail art i mitt arkiv men givetvis ser jag till att visa nail art när det är söndag även om jag inte alltid bär nail art på en söndag.

  Min lösning på nail art och färger och kläder är ganska enkel, eller ja, inte direkt medveten, men mina kläder håller sig mörktonade större delen av året med några få undantag av lite mer färg. Därför kan en äppelgrön/rosa nail art i 9 av 10 fall passa riktigt bra, eftersom att naglarna blir det en liten accent till hela outfiten. På de varma månaderna har jag mer färg på kläderna, men då brukar man ju också ha lite mer tid att färgmatcha lack och kläderna också kan jag tycka. Inte nödvändigtvis i samma färg jämt, men färger/nail art/mönster som kompletterar varandra. Du fattar nog :D

  SvaraRadera
 8. Snyggt!!!
  Blir faktiskt lite oftare nailart just nu men visas kanske endast upp på Instagram.....så även idag.

  SvaraRadera
 9. Riktigt snyggt! Är med för första gången idag. Kul grej :)

  SvaraRadera
 10. Grymt snygga! Gillar ton i ton med det där lilla extra! Jag hinner inte måla så ofta nu heller så jag brukar försöka få till en snygg nail art jag kan stå ut med att titta på i många dagar ;)

  SvaraRadera
 11. Dina naglar är så fina idag och alla dom andras med så jag kan inte sabba med att lägga ut mina idag.
  För mej är det svamp som gäller just nu och det ger förskräckliga naglar.

  SvaraRadera
 12. Svar
  1. Förresten - jag brukar inte ha några problem med att matcha eftersom jag nästan alltid är klädd i svart till vardags. Då funkar det mesta på naglarna! :-) Jag skulle vilja ha mer tid med nail art, men ofta har jag inte riktigt möjlighet till det.

   Radera
 13. En nail art helt i min smak, super snyggt. Jag är väll rätt tråkig och kör med vanligt lackande eftersom jag är kass på nail art, försöker väl att göra nåt i bland men slutar ju ofta med kaos. Men spelar inte så stor roll vilken färg el viket mönster jag har på naglarna för oftast är min kläder i mörka färger

  SvaraRadera
 14. Fina, det där är så classy och snyggt! Själv har jag i princip alltid nail art, men sen är jag dock inte den som bryr mig så mycket om att det ska matcha, så jag har nog ganska gräsliga kombinationer ibland ;)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)