Image Map

23 okt. 2014

KICKS - Dream Crush (United in Pink)

Det var egentligen meningen att detta skulle kommit ut på bloggen redan i tisdags men jag hann inte. Nedrans höstmörker som gör en så trött att en inte hinner med hälften av det som var tänkt. Dream Crush är så långt ifrån mörker det går att komma. Ljust pastellrosa, så där ljust att färgen nästan försvinner. 
Produkter från KICKS egna linje brukar hålla bra kvalité så det är synd att de inte lyckats bättre med Dream Crush. Formulan är tunn, vallar sig och lämnar fåror efter sig på nageln.  
Efter tre lager gav jag upp att få det ordentligt jämnt och körde ett litet knep. På med ett lager topplack, låt det härda och börja sedan om med ett nytt lager färgat lack. Topplacket gör att de tidigare lagern flyter samman bättre och på så sätt blir mer täckande. När grunden är bättre går det oftast bra att lägga ett eller två lager till för att få en snygg slutfinish. 

Dream Crush är en av KICKS eget utvalda Rosa Bandet produkter. Fem kronor per såld produkt går oavkortat till Rosa Bandet genom bröstcancerföreningen, BRO
Så även om inte lacket blev tummen upp så är initiativet tummen upp. 
Inköpsställe: KICKS
Kollektion: Rosa bandet 2014

/Lela4 kommentarer:

 1. Fin färg! Synd på kvalitén!

  SvaraRadera
 2. Fin färg och fina bilder! Men jag håller med om det jäkla mörkret... Veckans holofredag är i stor fara...

  SvaraRadera
 3. Måste säga att nyansen är faktiskt ganska fin och det är ett bra betyg när det kommer från mej som inte brukar vara så jätte förtjust i såna här färger :)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar ljusrosa av det här slaget, naglarna känns så fräscha i ljusrosa.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)