Image Map

12 okt. 2014

NailArt Sunday - Kärlek

Åh vad jag längtar tills denna söndagen är över! Förhoppningsvis har vi två projekt mindre på hemmafronten när denna dagen är över och ni anar inte hur befriande det ska bli. Projekt som vi har hållit på med sedan semestern och som har tagit liiite längre tid än vad vi först hade räknat med. Så där som det brukar vara när det planeras projekt här hemma. Någon som känner igen sig?

Det är tur att det finns mycket av dagens tema i huset där jag bor så det finns saker att njuta av mitt i alla måsten. Temat kärlek är det Karin på Vacker & Underbar som har valt. Det är ju Karin som står värdinna för veckans temavecka, United in Green, så det kändes inte mer än rätt att hon fick bestämma. Och då valde hon som sagt kärlek, det universella botemedlet mot depressioner. Mitt bidrag i dag är inspirerat av min alla hjärtans dag nailart 2013. Hade en känsla av att den skulle göra sig bra i grönt och jag tycker nog att jag hade rätt. 
Grunden är alltså en water marble i grönt och sedan silvriga hjärtan stämplat på kanten. Skippade glittret denna gången, de gröna lacken blev så snygga tillsammans ändå så jag ansåg inte att det behövdes. 

/Lela


11 kommentarer:

 1. Fantastiskt vacker! håller tummarna för att projekten blir klara idag ;)

  SvaraRadera
 2. Åh vilken fin manikyr. Vill också kunna wm, men övar för sällan pga kladdet.
  Vet hur det är med sådana projekt ja;)

  SvaraRadera
 3. Hoppas du hinner färdigt med dina projekt! Själv slöar jag mest fastän jag borde städa...

  Det blev inte precis en helgrön manikyr för min del, men innhåller grönt och passar in i temat :) Älskar verkligen din manikyr!

  SvaraRadera
 4. Ohyggligt snyggt! Och nu blev jag ju himla sugen på watermarble, det var länge sen. Projekt är extra roliga när de är klara ...

  SvaraRadera
 5. Vad fint det blev! Själv så jobbar jag denna helgen. Får se om man hinner göra nåt grönt och skönt :)

  SvaraRadera
 6. Jättefint - jag är verkligen stjärnögt beundrande för alla som vågar och orkar hålla på med water marbling. Är med i dag, med en "gamling" hoppas det är okej ändå. =)

  SvaraRadera
 7. Supersnyggt. Tror jag använde samma konadmönster som du gjorde här. Min nailart är aningens simplare. :D

  SvaraRadera
 8. Himla snyggt! Färgerna gjorde sej verkligen bra tillsammans och med dom små söta hjärtana

  SvaraRadera
 9. Väldigt snyggt! Jag måste öva lite mer på water marbling. Det är ju så snyggt!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)