Image Map

20 okt. 2014

IsaDora - 223 Cerise (United in Pink)

Idag drar United in Pink igång, så hela veckan fokuserar vi på att visa rosa lack och givetvis uppmärksamma bröstcancer och forskningen kring detta. 
I vanlig ordning så är det flera tillverkare som släppt egna rosa bandet-kollektioner. Jag brukar bidra genom att köpa flertalet av dessa lacker men i år har det bara blivit två. Ett från Essie och ett från KICKS. Dessa kommer visas senare i veckan.  

Men rosa kommer det att bli under veckan, rosa och enbart rosa. Och vi börjar med 223 Cerise från IsaDora. Ett gellack som inte kräver någon UV-lampa för att härda. Deras gellacks kollektion består av två komponenter, ett färgat lack och ett topplack som ska härda hela manikyren. Jag köpte detta i somras (bilderna är från i somras) för att jag var nyfiken på hur/om det fungerade och tänkte att det är en utmärkt grej att ha på tårna so en inte orkar lacka om så ofta. För enligt IsaDora själva ska detta hålla i minst en vecka.  
Enligt broschyren så ska det räcka med två lager färgat lack och i detta fallet så gör det. Härdningstiden upplevde jag ungefär den samma som för manikyrer toppade med Seche Vite, alltså ingen tidsbesparing i sig. 

Hur var det med hållbarheten då? Jovars, den var inte så pjåkig. Höll sig snyggt i omkring en vecka så det är absolut ett bra alternativ för den som inte vill lacka om så ofta men ändå ha en fräsch och snygg manikyr. Ett stort plus för att IsaDora verkar uppdatera kollektionerna/färgerna även på deras gellack ganska ofta. 
Inköpsställe: Maxi
Kollektion: Gel laquers 2013

/Lela6 kommentarer:

 1. Otroligt härlig knallig rosa. :-)

  SvaraRadera
 2. Ja varför inte, neonigt och fint. Dock kan känner jag ändå en viss skepsis angående hållbarheten, måste nästan pröva. :P

  SvaraRadera
 3. Ser fint ut även om jag är kritisk till att det är någon skillnad alls mot vanliga lack. :) Blir dock lite avundsjuk på dina långa naglar. :O

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan sluta vara avundsjuk nu för de är inte ens i närheten av att vara så långa längre;)

   Radera
 4. Jag tycker lacket håller en evighet på tårna även utan gel. Mitt lack i somras VÄXTE ut istället för att slitas bort, trots att jag använde samma vanliga produkter som till mina händer, det det slits efter någon/några dagar istället... mycket märkligt. haha.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)